Skrīveru kultūras centra labiekārtošanas projekta noslēguma pasākums

28.10.2022 17:00 - 19:00 kur : Skrīveru kultūras centrs

28. oktobrī Skrīveros svinīgi atklās atjaunoto Andreja Upīša ielas posmu un kultūras centra pagalmu. Savukārt dāvana skrīveriešiem un pagasta viesiem būs skaista gleznu izstāde un Daiņa Skuteļa koncerts.

Skrīveros šovasar īstenoti četri projekti, saistībā ar kuriem kultūras centra ēkai sakārtota lietusūdens novadīšanas sistēma, atjaunota nama fasāde un sakārtots pagalms – atjaunots Andreja Upīša ielas posms, kas ved gar kultūras centru, izbūvēts jauns stāvlaukums un laukums, kurā varēs rīkot brīvdabas pasākumus, ierīkots apgaismojums. Jaunais laukums pasākumiem izbūvēts ēkas sānā, līdzās garāžām. 

Lai noslēgtu šos vērienīgos projektus un atklātu skaisto pagalmu, 28. oktobrī Skrīveros notiks svinīgs pasākums. “Esam priecīgi, ka kultūras centra pagalms ieguvis jaunu veidolu, un šo īpašo notikumu svinēsim kopā ar skrīveriešiem un pagasta viesiem,” teic Skrīveru kultūras centra pasākumu organizatore Inga Kokaine.

Svinīga atjaunotā pagalma un ielas atklāšana paredzēta 28. oktobrī pulksten 17, kad tiks pārgriezta lenta, teiktas runas un apsveikumi. Vēlāk Skrīveru kultūras centrā atklās Ilzes Egles gleznu izstādi, bet pulksten 18 visiem būs iespēja noklausīties Daiņa Skuteļa koncertu (koncertmeistars Juris Kristons). Pasākums būs bez maksas.


kulturasc-atklasana.jpg
printēt
kulturasc-atklasana.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top