Zemgales NVO forums Koknesē

15.06.2017 - 16.06.2001 kur : Rancho Randevu, atpūtas komplekss

Teika vēsta, ka rezi piecos gados visi aktīvie zemgaļi sanāk kopā Zemgales NVO Forumā. Esam patiesi gandarīti ielūgt Jūs uz gada lielāko DARĪTĀJU NOTIKUMU ZEMGALĒ. 2017.gada 15.-16.jūnijā, Kokneses novadā „Rančo Randevu” notiks Zemgales NVO Forums, kurā aicinām pieteikties visus tos cilvēkus, kuri vēlas redzēt aktīvu un spēcīgu Zemgales pilsonisko sabiedrību. Gaidīsim arī draugus un atbalstītājus no citiem novadiem!

Foruma mērķis ir stiprināt Zemgales Nevalstiskās orgnaizācijas, sniedzot tām iespēju izglītoties un veicot kopīgas aktivitātes attīstīt sadarbību. Foruma pirmajā dienā dalībnieki analizēs savu darbu dažādu Zemgales un citu reģionu kopienu attīstībā, mācīsies viens no otra, izzinot labos prakses piemērus dažādās jomās, savukārt otrā dienā, apgūstot jaunas prasmes, plānos konkrētus pasākumus savas sadarbības uzlabošanai reģionā un ārpus tā. Pasākumā piedalīsies lektori, kuri ir vadošie savā jomā un, kuru darbs atzīts ne tikai Latvijā, bet arī arpus tās robežām. Ar detalizētu foruma programmu var iepazīties www.zemgalei.lv, vairāk par pasākumu – Uldis Dūmiņš, t. 29802373.

Pasākuma atslodzes programmā paredzēts Zemgaļu stiprināsanas rituāls, kopā ar Robertu ŠILINGU, Baltu tradīciju zinātāju kā arī būs iespēja tikties ar filmas „Nameja gredzens” veidotāju A.Graubu, lai daudz precīzāk izprastu - kāds spēks slēpjās seno zemgaļu teikās un kā šo spēku izmantot reģiona attīstībai šodien.

Forumam pieteikties aicināti 1-2 personas no organizācijas. Pieteikumus dalībai, lūdzam aizpildīt šeit. Pieteikšanās ilgst līdz 10. jūnijam. Pēc reģistrācijas saņemsiet apstiprinājumu dalībai pasākumā. Dalība forumā ir bezmaksas pateicoties NVO Fonda atbalstam, bet vietu skaits - ierobežots.

Zemgales NVO Centrs ir reģionāla orgainzācija, kas atbalsta pilsoniski aktīvu iedzīvotāju aktivitātes, nodrošinot gan konsultatīvu, gan arī finansiālu atbalstu.

Leģenda vēsta, ka Namejs dzīvojis Zemgalē un visiem zināmā liecība bizē sapītais gredzens ir spēka un izturības simbols, kas atgādina par vienotību. Piesakies forumam, lai varam veidot spēcīgu mūsu Zemgales reģionu!

Informāciju sagatavojis Uldis Dūmiņš

Pasākuma programmu skatīt šeit

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top