Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/10235/jaunakie_notikumi_sporta_irsu_pagasta
Drukas datums: 06:38:42 22.09.2024

Jaunākie notikumi sportā Iršu pagastā

27.06.2020 18:00 - 01.07.2020 - 21:00

mara_bruzika_kauss.jpgNo 27. jūnija līdz 1. jūlijam Iršos jebkuram interesentam bija iespēja piedalīties spēlē "QR kodi IRŠOS", izmantojot mūsdienu tehnoloģijas. Lai veiktu spēli, bija jānoskenē kods un jāatrod noteikta vieta Iršu pagasta teritorijā. Izejot visu maršrutu, bija iespējams tikt pie pārsteigumu balvām. Spēlē piedalījās vairāk nekā 20 dalībnieki, taču līdz finišam noteiktajā laikā nonāca mazāk nekā puse. Maršrutā bija iekļauti Iršu teritorijā atrodamie dabas objekti: ūdens krātuves, pilskalni, upes, dižkoki un safari parks. Spēlē bija nepieciešama izturība un atjautība, jo maršruta kopējais garums bija ap 40 kilometri.

3. jūlijā sporta hallē "Irši" notika dalībnieku apbalvošana. Izlozes veiksminieki saņēma pārsteiguma balvas: Endijs Rudzons, Beāte Liepiņa, Tīna Kažociņa, Līga Riekstiņa un Evelīna Nikolajeva. Pateicības par dalību saņēma Adrians Sogomonjans, Signe Dzērve un Silvija Riekstiņa. Paldies visiem dalībniekiem par atsaucību! Daži interesenti izrādīja vēlmi piedalīties aktivitātē pēc noteiktā laika. Pēc viņu lūguma spēli vēl bija iespējams spēlēt līdz 6. jūlijam, taču bez iespējām tikt pie pārsteiguma balvām.

Lielu paldies Jēkabpils sporta centra darbiniecei Gunai Gavarei par sniegtajām zināšanām pieredze apmaiņas vizīte un aktīvo palīdzību šīs spēles veidošanā!

Aizvadītajās brīvdienās aktīvākie Iršu jaunieši piedalījās apkārt notiekošajās sporta sacensībās. Lepojamies ar Raimondu Dzērvi, kurš sasniedza savu tuvāko izvirzīto mērķi sporta jomā. 3. jūlijā Raimonds piedalījās Māra Bružika kausa izcīņas sacensībās trīssoļlēkšanā, kur ieguva godpilno 2. vietu un sasniedza jaunu personīgo rekordu 12,48m trīssoļlēkšanā.

5. jūlijā Rinalds Kalniņš un Raivis Pālēns ar draugiem komandā "Irši" startēja sacensībās "Ķeipenes Kauss 2020" pludmales volejbolā. Veiksmīgas spēles rezultātā komanda ieguva 2. vietu.

Lepojamies ar Iršu pagastā dzīvojošiem jauniešiem, kuri turpina kopt volejbola tradīcijas un aktīvi iesaistās sporta dzīvē!

Sagatavoja: sporta darba organizatore Olita Ruža

Foto: Olita Ruža un Sanita  Mirošņika (KSC)

 

 

keipenes_kauss_2020_jauniesi.jpgqr_kodi_2.jpgmara_bruzika_kauss.jpgqr_kodi_1.jpgqr_kodi_5.jpgqr_kodi_4.jpgqr_kodi_6.jpgqrkodi_3.jpgnoskene_un_piedalies_02.jpg