Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/3280/celojosa_fotoizstade_lepnsstiprspamanams
Drukas datums: 17:48:25 23.09.2024

Ceļojošā fotoizstāde „Lepns.Stiprs.Pamanāms.”

17.04.2015 kur : Kokneses apvienības pārvalde

lepns-stiprs-pamanams-afisa_1.jpg2015.gada 7.aprīlī notiks ceļojošās fotoizstādes „Lepns. Stiprs. Pamanāms.” izstādīšana, Kokneses novada dome, Melioratoru iela 1, Koknese. Fotoizstādē tiks atspoguļots 9 cilvēku ar invaliditāti viedoklis par to, „Ko Man nozīmē neatkarīga dzīve?”, tādējādi akcentējot neatkarīgas dzīves nozīmi ikdienas dzīvē. Projektā piedalās cilvēki ar invaliditāti no dažādiem Latvijas novadiem.

Ceļojošās fotoizstādes tapšanas laikā projekta komandai bija iespēja tikties ar dažādiem cilvēkiem, ar spēcīgām nostādnēm attiecībā uz vienlīdzīgu dzīves kvalitāti, lai personu ar invaliditāti ikdienas dzīves apstākļus padarītu cilvēciskākus un servisu pieejamāku, ļaujot cilvēkiem ar invaliditāti dzīvot neatkarīgu dzīvi tāpat, kā to dara pārējie sabiedrības locekļi. Fotoizstādes mērķis ir parādīt, ka ikvienam ir tiesības uz savu neatkarīgu dzīvi, tajā pašā laikā veicinot sabiedrības izpratni par šo tēmu, kā arī uzrunāt un radīt motivāciju tiem, kas ir pazaudējuši ticību neatkarīgas dzīves iespējamībai.

Es ticu, ka šī fotoizstāde ik vienam liks apstāties un pie sevis uzdot jautājumu „Ko man nozīmē neatkarīga dzīve?” - arī tai sabiedrības daļai, kas ikdienas steigā ir aizmirsusi novērtēt savas dzīves vērtības.

Ceļojošā fotizstāde tiks izstādīta Latvijas novadu pašvaldībās un citās sabiedriskās vietās. Seko mums līdzi sociālajā tīklā Facebook, lai uzzinātu par to, kur šobrīd fotoizstāde ir apskatāma.

Ceļojošajā fotoizstādē „Lepns.Stiprs.Pamanāms.” ir apskatāms idejas autora Gata Caunīša un 8 citu cilvēku ar invaliditāti redzējums par neatkarīgas dzīves nozīmi. Valtera Mednieka fotogrāfijas. Par vizuālo noformējumu ir atbildīgs Kristaps Priede. Izstādi organizē Gatis Caunītis.

P. no 8.00 līdz 18.00

O. – C. no 8.00 līdz 17.00

Pk. No 8.00 līdz 15.00

S. – Sv. Slēgts

Esi laipini aicināts apskatīt ceļojošo fotoizstādi „Lepns. Stiprs. Pamanāms.” Kokneses novada dome, Melioratoru iela 1, Koknese. Šajās telpās fotoizstāde atradīsies līdz 28.aprīlim.

Gatis Caunītis

Idejas autors un projekta organizators

„Lepns. Stiprs. Pamanāms.”

Tālr.: +371 262 055 83

e-pasts: lepns.stiprs.pamanams@gmail.com

FaceBook: Lepns.Stiprs.Pamanāms