Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/3366/drosme_draudzeties
Drukas datums: 07:44:13 23.09.2024

Drosme draudzēties

21.09.2016 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

projekts_jauniesu-vakars-098_1.jpgVasara un saulainais laiks attālinās, bet tas nav šķērslis jaunas draudzības sākumam. 2016.gada 21.septembra pēcpusdienā Kokneses internātpamatskolā – attīstības centrā norisinājās pasākums jauniešiem “Drosme draudzēties”, projekta “Atbalsts jauniešiem Koknesē” ietvaros.

Šajā projekta aktivitātē Kokneses internātpamatskolas – attīstības centra un Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centra jauniešiem bija iespēja apgūt un redzēt uzvedības modeļus sabiedrībā, uzlabot komunikācijas un saskarsmes prasmes, apgūt praktiskas iemaņas viesu uzņemšanā, kā arī pilnveidot prasmi būt godīgiem un pieņemt pareizos lēmumus dažādās situācijās, nevalstiskās organizācijas „Jauniešu biedrības – Centrs” organizētajās aktivitātēs un nodarbībās.

Lai iegūtu plašāku draugu loku, uz pasākumu bija uzaicināti arī kaimiņu novada jaunieši no Pļaviņu novada jauniešu iniciatīvu centra “Ideja”, kas šai pēcpusdienai piešķīra īpašu gaisotni. Jaunieši aktīvi iesaistījās aktivitāšu vadīšanā, kuru laikā veica iepazīšanās, „ledus laušanas” un grupas saliedēšanas uzdevumus. Pasākumā dalībnieki noslēgumā izveidoja plakātu, atstājot uz tā savu parakstu, tādā veidā izceļot katra individualitāti un personību.

Pēcpusdiena paskrēja vēja spārniem, bet palika padarītie darbi, apgūtās prasmes, izjustās pozitīvās emocijas un jauniešu smaidi. Liels paldies par atsaucību skolas – centra skolotājiem, projekta organizatoriem, jauniešiem no Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centra, kā arī Pļaviņu novada jauniešu iniciatīvu centram “Ideja”.

Skolotāja Liene Bešmenova

bbbb_1.jpg

bbbb_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-001_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-005_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-020_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-023_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-042_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-044_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-051_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-078_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-083_1.jpgprojekts_jauniesu-vakars-098_1.jpg