Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/3831/visu_miletaju_sirzu_diena
Drukas datums: 01:45:55 24.09.2024

Visu Mīlētāju Siržu diena

13.02.2014 kur : Vecbebru tehnikums

vpvi-38.jpgVecbebru Profesionālajā un vispārizglītojošajā internātvidusskolā Valentīndienas priekšvakarā, 13.februārī, notika "Visu Mīlētāju Siržu Diena". Šo pasākumu vadīja Kristiāna Birne un skolotāja Daiga Andersone.

Katras klases kolektīvs gatavoja kādu priekšnesumu, atrakciju vai spēli. Galvenais nosacījums, lai apģērbā dominētu rozā vai sarkanā krāsa.

Pasākuma laikā klātesošos vēroja neatkarīgā žūrija, lai noslēgumā pasniegtu titulus "Vakara Amors." Zālē skatītāji bija atsaucīgi, atraktīvi, visnotaļ noskaņoti Valentīndienai.

Īpašas ovācijas izpelnījās 3. un 4. klases sagatavotās atrakcijas "Lidojums ar lidojošo paklāju pēc Mīlas dzēriena" un "Ritini kamolīti!", kā arī 5. klases atrakcija ar baloniem dejā.

Lielisku pārsteigumu šajā dienā sarūpējām skolotājām - jubilārēm - Maldai un Ivetai. Zēnu apvienotais kopkoris bija sagatavojuši fantastisku dziesmu mūzikas skolotājai, neizpalika arī ziedi un sumināšana - jubilāra sēdināšana krēslā un augšā celšana. Ovācijas plūda aumaļām un pārsteigums bija izdevies!

Diskotēkas laikā pasniedzām titulus aktīvākajiem vakara dalībniekiem, kā arī klašu kolektīviem par piedalīšanos.

Liels paldies skolas vadībai, kas uzticējās un atļāva rīkot šo pasākumu, kā arī skolotājai Žannai, kura vakara gaitu iemūžināja fotogrāfijās. Ceru,ka visiem, kuri bija ieradušies, pasākums patika!

Kristiāna Birne, 11.klases skolniece

Foto Žanna Malašenoka

vpvi-39.jpgvpvi-40.jpgvpvi-38.jpgvpvi-41.jpgvpvi-42.jpgvpvi-43.jpgvpvi-44.jpgvpvi-45.jpgvpvi-46.jpgvpvi-47.jpg