Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/3833/piekto_gadu_dzied_skoleni_un_skolotaji
Drukas datums: 01:42:02 24.09.2024

Piekto gadu dzied skolēni un skolotāji!

07.03.2014

dzsk62.jpg„Mūsu laiks ir tas nemitīgi traucošais vilciens, kas neļauj apstāties vienā vai otrā starpstacijā, kurā būtu gribējies ilgāk pakavēties un izkāpt laukā, tas traucas tikai uz priekšu. Un tomēr iedami cauri dzīvei, palēnināsim tempu un atradīsim laiku lai redzētu, atradīsim brīdi, lai ieraudzītu, kas tieši šajā brīdī notiek ap mums. Citādi varam palaist ko brīnišķīgu. Nāc līdzi!” Ar šādiem vārdiem tika sveikti visi Vecbebru Profesionālās un vispārizglītojošās internātvidusskolas „Dziedi ar skolotāju” dalībnieki, laipni ielūgtie viesmākslinieki no Bebru pamatskolas, PII „Bitītes” un svētku koncerta klausītāji.

Ir apritējuši pieci gadi kopš mūzikas skolotāja Iveta Bērziņa aizsāka tradīciju - vienreiz gadā aicināt skolēnus dziedāt kopā ar saviem skolotājiem. Prieku par kopīgo sadziedāšanos pauda gan skolēni, gan skolotāji. Piektajos Dziedāšanas svētkos kopā ar Alisi devāmies uz Brīnumzemi un piedzīvojām tur sastaptos brīnumus: maldījāmies mežā, pērāmies pirtī, klīdām pa ziedu un brīnumu pļavām. Kā katru gadu, tā arī šogad, pārsteidza VPIV skolotāji ar savu uznācienu mūķeņu tērpos un dziesmu „Piedod man” no „Līvu” repertuāra. Pasākuma noslēgumā sagaidījām vēl vienu brīnumu - milzīgu torti.

Paldies visiem lieliskā koncerta dalībniekiem! Paldies arī Marikai ar Druvim par balli, kurā dejas solim ļāvās gan liels, gan mazs.

Aija Rimša,

VPIV skolotāja

dzsk52.jpgdzsk53.jpgdzsk54.jpgdzsk55.jpgdzsk56.jpgdzsk57.jpgdzsk58.jpgdzsk59.jpgdzsk60.jpgdzsk61.jpgdzsk62.jpg