Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/3836/popiela_ilmara_gaisa_kokneses_vidusskola
Drukas datums: 10:40:38 22.09.2024

POPiela Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolā

13.03.2014 kur : Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskola

dscf6395.jpg13. marta vakarā Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolā notika tradicionālais ikgadējais pasākums - popiela. Šogad tā notika pavasarīgās marta noskaņās, ar tēmu „Lai top kinofilma”. Līdz ar to, dziesmu izvēle bija jāmeklē no kinofilmām. Popielu vadīja aktīvākie 11. klašu skolēni, veidojot uzvedumu.

Uzvedums sākās ar dziesmu „Mēs tikāmies martā”. Taču, veidojot kinofilmu darbi nerit tik ātri, cik gribētos- režisors iznieko naudu, investors par to ir sašutis, darbinieki ir slinki, aktieri nedara lietas kā pienākas, sekretāre ir no ārzemēm un īsti labi nesaprot latviešu valodu. Filmai nav atrasta piemērota mūzika, tātad - filmas mūzikai risinājums ir jāmeklē kopā. Tad nu palīgā tika aicināti pasākuma dalībnieki.

Pirmie priekšnesumus sāka piektās klases ar atraktīvām dejām-1. priekšnesums no 5. klses -kovbojmeitenes; Otra 5. klase -uz kuģa klāja ar dziesmu par jūru. Priekšnesumos uzstājās arī slavenā grupa „The Beatles” 8.klases izpildījumā, ar krāšņām parūkām un ģitārām. Otra 8. klase izdejoja trīs dejas. Skanēja rokenrols un citas dejas. Devītā klase bija spoku mednieki un ar priekšnesumu „izsūca” visus skolas spokus. Otra devītā klase izdejoja populāro dziesmu „Dibby dibby sound” .

11.klases puiši bija pārģērbušies par meitenēm un iejutās meksikāniešu ādās, izdejojot ritmisko deju „Speedy Gonzales”.

10. klase ar dziesmu „3 lietas”, ko izpildīja 3 puiši, iemantoja skatītāju simpātijas un visa zāle dziedāja līdzi visas dziesmas garumā.

Noslēgumā savu priekšnesumu rādīja 12. klase, kas tika iesākts ar jogu, kā nomierināšanos pirms rītdien gaidāmās jaunās filmas pirmizrādes, taču tad tika novilkti halāti, iekustinātas visas ķermeņa daļas un izdejota deja ar riepām.

Pēc popielas sekoja jauka diskotēka ar baloniem, kuru spēlēja dīdžejs Regmix.

 Skolēnu līdzpārvaldes, Kultūras komitejas pārstāve

Lelde Āre

dscf6300.jpgdscf6380.jpgdscf6384.jpgdscf6395.jpgdscf6302.jpgimg_9593.jpgimg_9634.jpg