Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/3867/kokneses_novada_pedagogu_augusta_tiksanas
Drukas datums: 10:53:27 22.09.2024

Kokneses novada pedagogu augusta tikšanās

25.08.2014 kur : Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskola

dscf8494.jpgLaikā, kad karstā vasara ir aiz muguras un bieži manāmi lietus mākoņi, kas dažkārt zemei dāvā pamatīgu lietu, domas virzās uz septembra pusi. Jau pēc nedēļas izglītības iestādes piepildīs bērnu priecīgās balsis un sāksies 2014./2015. mācību gads. Bet, kamēr skolēni vēl izbauda pēdējo vasaras brīvlaika nedēļu, pedagogi pulcējas uz ikgadējo augusta tikšanos. 116 Kokneses novada pedagogi 25.augusta rītā mēroja ceļu uz I.Gaiša Kokneses vidusskolu, kur ar muzikālu sveicienu visus sagaidīja Kokneses mūzikas skolotāja Iveta Bērziņa ar saviem audzēkņiem, akordeonistu ansambli.

Klātesošajiem veiksmīgu mācību gadu novēlēja Kokneses novada domes izpilddirektors Ilmārs Klaužs. Izglītības darba speciāliste Lauma Āre informēja par aktuālajām pamatnostādnēm izglītībā, kā arī ar jaunumiem izglītības jomā novadā. Latvijas universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes docētājas Ērikas Lankas lekcija „Skolotāja darbs kā pašvērtējuma un pašidentitātes veicinātājs” pedagogus aicināja līdzdarboties un bija kā ceļamaize pozitīvai mācību gada ieskaņai.

Pēc lekcijas pedagogi darbojās metodiskajās apvienībās, kur izvērtēja iepriekšējā mācību gada rezultātus un veidoja darba plānu mācību gadam. Ar šo mācību gadu izveidota jauna metodiskā apvienība (līdzšinējās vēstures un sociālo zinību skolotāju metodiskās apvienības vietā, to paplašinot) – sociālo zinību metodiskā apvienība, kur darbosies sociālo zinību, vēstures, ģeogrāfijas, ekonomikas skolotāji. Par metodiskās apvienības vadītāju pedagogi ievēlēja I.Gaiša Kokneses vidusskolas ģeogrāfijas un ekonomikas skolotāju Ingūnu Ozoliņu.

Lai 2014./2015. mācību gads ir radošām idejām un veiksmes pildīts!

dscf8494.jpgdscf8496.jpgdscf8521.jpgdscf8506.jpgdscf8500.jpgdscf8524.jpg