Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/4026/aizvaditais_kokneses_novada_atklatais_cempionats_pludmales_volejbola
Drukas datums: 21:45:35 23.09.2024

Aizvadītais Kokneses novada atklātais čempionāts pludmales volejbolā

30.08.2014

20140830_173246.jpgAr trešo posmu 30.augustā Vecbebros noslēdzās Kokneses novada atklātais čempionāts pludmales volejbolā. Vīru konkurencē par uzvarētājiem kopvērtējumā kļuva Vasīlijs Trusovs un Edmunds Malta, bet dāmu konkurencē – Gerda Sedoja un Iveta Rutkovska.

Pirmais posms norisinājās 6.jūnijā Iršos, kur piedalījās 12 vīru komandas un 3 dāmu komandas. 2.posmā Koknesē, kur sacensības notika 19.jūlijā piedalījās 14 vīru komandas un 7 dāmu komandas, bet šoreiz sacensības Vecbebros pulcēja 9 vīru komandas un 7 dāmu komandas. Bebru posmā vīriem uzvaru izcīnīja arī kopvērtējuma uzvarētāji – Trusovs/Malta, finālā pārspējot Aigaru Auzenbergu un Raiti Zukulu. Trešie šoreiz, tāpat kā Koknesē, komanda Veterāni, kuras sastāvā spēlēja Modris Vilcāns, Māris Belorags un Dzintars Greļs. Sieviešu konkurencē uzvara pārim Sedoja/Rutkovska, kas finālā pārspēja kopvērtējuma otrās vietas ieguvējas māsas Māru un Mairitu Tomaševskas. Trešajā vietā palika Daila Jansone-Ieviņa un Līga Riekstiņa.

Posma uzvarētāji tika apbalvoti ar Bebru pagasta pārvaldes sarūpētajām balvām, bet kopvērtējuma laureāti tika apbalvoti ar turnīra organizatoru – Kokneses novada domes un Kokneses sporta centra sarūpētajām balvām.

Sacensību organizatori pateicas dalībniekiem par atsaucību un sola uz nākamo sezonu turnīru novadīt labāk. Tiksimies pludmales volejbola laukumos jau nākamvasar!

Posma rezultātus un kopvērtējumu drīzumā varēs aplūkot www.koknese.lv Sporta sadaļā.

Dāvis Kalniņš, KSC