Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/4189/1_posms_kokneses_atklataja_cempionata_pludmales_volejbola_vecbebros
Drukas datums: 01:38:44 23.09.2024

1. posms Kokneses atklātajā čempionātā pludmales volejbolā Vecbebros

27.05.2017 kur : Bebru pagasta stadions un skeitparks

1poi_1.jpg27. maija rītā Vecbebru stadions pulcināja volejbola cienītājus, kur bija iespēja izspēlēt 1. posmu Kokneses atklātajā čempionātā pludmales volejbolā. Spēle notika uz diviem smilšu laukumiem. Zālienā bija uzlikts arī viens papildus tīkls un laukums iesildīšanās vajadzībām, brīvos brīžos tur spēlēja skatītāji un līdzjutēji - skolēni. Spēlē ar prasmēm mērojās trīs sieviešu un deviņas vīru komandas.

Dienas gaitā laika apstākļi bija mainīgi - lielāko daļu karsts un saulains kā īstā pludmales ainavā iederas, tomēr pēcpusdienā kļuva mākoņaināks un pat vējains.

Dāmu spēlē izcīnītās vietas bija sekojošas: 1. vieta “Mārīte un Ineta” (Mārīte Brice, Iveta Rutkovska), 2. vieta “Go girls” (Eva Tomaševska, Vanesa Knodeļa), 3. vieta “Deputātes” (Anete Sloka, Sintija Stivriņa). Vīru grupā pamatturnīrā, pusfinālā un finālā noskaidrojās sekojošas vietas: 1. v. “Irši” (Kaspars Greļs un Krists Kučinskis), 2. v.- “NAAV” (Niklāvs Vingris un Audris Arzovs), 3. v. – “Radioaktīvie” (Ričards Rihards Bringa un Jānis Andrejevs).

Balvās tika saņemtas 2017. gada jaunās medaļas, kā arī krītiņš un īpaša krūzīte, kur uzrakstāms konkrētai situācijai piemērots jauns teksts, šoreiz- “X vieta KNAČ pludmales volejbolā”. Paldies dalībniekiem par dedzīgo spēli un kārtējo vēlmi kuplināt volejbola kolektīvu arī 2017. gada vasaras sākumā! Veiksmi turpmākajās sezonas sacensībās!

Paldies Dzintaram Greļam par spēļu kārtības vadību, Lībai Zukulei par dalībnieku reģistrēšanas darbiem un kafiju. Paldies mazajiem puikām par palīdzību tālu lidojošo bumbu atpakaļ nešanas darbiem, dalībniekiem par palīdzību laukuma novākšanā. Paldies citiem, kas ieguldīja savas prasmes pasākuma tapšanā.

Artis Zvejnieks,

Bebru pagasta sporta organizators

1poi_1.jpg2poi_1.jpg3poi_1.jpg4poi_1.jpg5poi_1.jpg6poi_1.jpg7poi_1.jpg8poi_1.jpg9poi_1.jpg10poi_1.jpg11poi_1.jpg12poi_1.jpg13poi_1.jpg14poi_1.jpg18poi_1.jpg19poi_1.jpg