Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/4198/seb_kausi_volejbola
Drukas datums: 09:35:40 24.09.2024

SEB kausi volejbolā

03.11.2012

img_6625.jpg3. novembrī sporta hallē „Irši” norisinājās tradicionālais volejbola turnīrs SEB 4:4 IRŠI. Pateicoties AS SEB bankas atbalstam, šāda mēroga turnīrs Iršos notiek jau 4. reizi. Šīs sacensības piemērotas gan volejbola veterāniem, gatavojoties republikas 50. sporta spēlēm, gan skolu jauniešiem, krājot meistarību un pieredzi, gan jebkuram citam laba līmeņa spēlētājam. Sacensību formāts – 4 pret 4 liek katram spēlētājam būt labi sagatavotam gan fiziski, gan pietiekoši meistarīgam visos volejbola spēles elementos.

Šogad spēkiem mēroties ieradās 8 vīriešu komandas. Patīkami, ka savu varēšanu pret „rūdītiem” un pieredzējušiem volejbolistiem no Jēkabpils, Madonas, Priekuļiem, centās apliecināt arī Kokneses un Bebru pagasta jaunieši.

Spēles grupās izvērtās skatāmas, bieži neprognozējamas, ar negaidītiem rezultātiem. Ļoti labu iespaidu atstāja gan Bebru jauniešu (A. Krēsliņš, R. Platanovs, A. Grinšpons, A. Bērziņš), gan jauno Koknesiešu spēle (treneris I. Māliņš un viņa audzēkņi K. Kučinskis, E. Lutinskis, A.Dandēns). Izslēgšanas turnīrā, spriedzei pieaugot, favorītiem ne bez grūtībām nācās pierādīt savu pārākumu. Cīņā par trešo vietu saspringtā spēlē, pārspējot Vecbebru volejbolistus ar rezultātu 2:1, uzvarēja viesi no Madonas. Skaistā un intriģējošā finālspēlē 1. vietu – SEB kausus un lielāko naudas prēmiju ieguva četrinieks no Jēkabpils „Viadukta”- A. Bambulis, A. Ločmelis, N. Pulkstens un A. Ivanovs, Otrie- aizkrauklieši – M. Kravalis, K. Sniedzītis, R.Otto, V. Rubiķis un G. Sprudzāns. Par turnīra labākajiem spēlētājiem tika atzīti un vērtīgas balvas saņēma Vladislavs Laba, Aivars Bambulis un Jānis Daļeckis.

Paldies par sapratni un atsaucību AS SEB bankai un Aizkraukles filiāles vadītājam Arturam Čerņauskam ne tikai par iespēju sarīkot volejbola sacensības, bet arī par piešķirtajiem finansu līdzekļiem topošo pludmales volejbola laukumu izveidei Iršos.

8. decembrī sporta halle „Irši” – gaida uzaicinātās vīriešu un sieviešu komandas uz 3 gadu jubilejas turnīru.

Dzintars Greļs,

Sporta darba organizators Iršos

img_6753.jpgpicture-042_1.jpgimg_6625.jpgpicture-038.jpgimg_6736.jpgimg_6783.jpgpicture-047.jpgpicture-055.jpgimg_6905.jpg