Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/4337/labo_darbu_nedelas_noslegums_kopa_ar_alisi_un_danu
Drukas datums: 21:44:12 23.09.2024

Labo darbu nedēļas noslēgums kopā ar Alisi un Danu

25.10.2014 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

dscn7323.jpgEsmu bagāta bibliotekāre - man, pateicoties Ēnu dienas projektam, ir 2 darbīgas un zinātkāras ēnas - Dana un Alise, ar kurām pēc Ēnu dienas apliecinājuma saņemšanas esam vienojušās, ka tiksimies un daudzus darbus arī turpmāk veiksim kopā. Meitenes aicināju, lai 25.oktobrī viņas palīdzētu nogādāt visu sarūpēto uz Jēkabpils dzīvnieku patversmi (Kokneses pagasta bibliotēka jau otro gadu piedalās Labo darbu nedēļā). Liels paldies Alisei, Danai un visiem bibliotēkas apmeklētājiem par atsaucību! Paldies R.Viļumsonei, I.Burmistrei, T.Kļaviņai, L.Vasiļevskai, S.Tipainei, R.Kraulim, A.Briģim, B.Miķelsonei!

Pēc sirsnīgas un pārdomām bagātas viesošanās patversmē devāmies uz Jēkabpils Tautas namu, kurā apskatījām mākslinieka Ata Jakša gleznu izstādi abstrakti simbolistiskā reālisma žanrā. Interesanti darbi, rāmji, paraksti sentenču formā. Meitenes piedalījās arī konkursā par konkrētas gleznas nosaukumu.

Turpinājumā jauks pārsteigums mūs gaidīja Jēkabpils Pilsētas bibliotēkā, kur iejutāmies Jura Abromenko leļļu izstādes "Atrast sevi lellēs un maskās" tēlos un izmēģinājām arī paši atdzīvināt lelles. Pēc kopīgas pusdienu pauzes devāmies viesos uz Iršu un Ratnicēnu bibliotēkām - katra tā ir īpaša. Par to iesakām pārliecināties pašiem, piedaloties akcijā „Iepazīsim Kokneses novada bibliotēkas” . Paldies Dacei un Sarmītei par viesmīlību un stāstiem!

Izmantojām iespēju apskatīt arī Odzienas pils zudušo un esošo burvību, izstaigājam tās apkārtni un runājām par to, kas būtu, ja būtu...

Braucot mājās, pārrunājām redzēto - iespaidu daudz, diena brīnišķīgi pavadīta! Tas nozīmē, ka arī turpmāk centīsimies laiku pavadīt kopā! Piemēram, jau tagad Alise gatavojas gleznu izstādei (kopā ar Esteri) bibliotēkā decembra sākumā! Lai izdodas!

Ingrīda Grūbe, Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

dscn7323.jpgdscn7324.jpgdscn7325.jpgdscn7331.jpgdscn7332.jpgdscn7328.jpgdscn7339.jpgdscn7343.jpgdscn7346.jpgdscn7347.jpgdscn7348.jpgdscn7350.jpgdscn7352.jpgdscn7353.jpg