Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/4360/eprasmju_nedela_kokneses_pagasta_biblioteka
Drukas datums: 11:34:57 23.09.2024

E-prasmju nedēļa Kokneses pagasta bibliotēkā

07.03.2016 - 11.03.2016 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

swed_bibl_1.jpge_prasmes_1.jpg

E-prasmju nedēļas pasākumi tika veidoti tā, lai katrs apmeklētājs atrastu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem! Ņēmu vērā tās problēmas, ar kurām mēs saskaramies katru dienu, konsultējot bibliotēkas apmeklētājus!

Apmeklētāji apstiprināja savu dalību E-prasmju nedēļā, izpildot digitālo skaitītāju-aptauju! Visi labprāt piedalījās aptaujā par Latvijas gada monētu 2015 (bibliotēkas apmeklētāju favorītmonēta ir krāšņā „Rainis un Aspazija”).

Tiešām ir jāpriecājas, ka atsaucibu neguva pasākums, kurā vēlējāmies darboties ar iesācējiem, kuri ar datoru vēl ir uz „jūs”!

Paldies Swedbankas pārstāvei Iritai Riekstiņai par interesanto un vērtīgo stāstījumu, jo drošība un iespējas bankā, domājot par saviem ietaupījumiem, tiešām ir aktuāli jautājumi mums visiem katru dienu.

Prieks, ka apmeklētājiem noderēja un interesēja iepazīšanās ar jauno tulkošanas rīku Hugo.lv, digitalizēto video un audio materiālu krātuvi Diva.lv. Praktiski ar apmeklētājiem izmēģinājām, kā darbojas QR kodu lasītājs. Ar tā palīdzību caur žurnāla „Ilustrētā Junioriem” lappusēm noskatījāmies, kā sacensībās brauc skeletonists Martins Dukurs! QR kodu atradām arī uz iepirkumu maisiņa - tā noskatījāmies jaunākās stila tendences īstā modes skatē.

Vissievišķīgākais notikums šajā nedēļā, protams, bija Agitas Blauas fotogrāfiju izstādes atklāšana, kad ar autori varējām pārrunāt, kā top viņas fotogrāfijas.

Paldies par ieinteresētību tiem, kas atnāca, jautāja un atbalstīja!

P.S. Irita un Agita, mūsu jaukās viešņas, saņēma suvenīrus ar Kokneses bibliotēkas logo un hennotu sveci. Par to paldies Asnatei!

Uz tikšanos nākamā gada E-prasmju nedēļā!

Ingrīda Grūbe,

Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

swed_bibl_1.jpge_prasmes_1.jpge3_3.jpg-e1_4.jpgepr2_4.jpg