Drukas resursa adrese: https://visitaizkraukle.lv/pasakumi/6970/pasakums_doma_elpo_kusties_vecbebros
Drukas datums: 17:38:42 22.09.2024

Pasākums “Domā. Elpo. Kusties.” Vecbebros

28.07.2018 10:00 kur : Vecbebru Mežaparka estrāde

20180728_110918.jpglogo.jpgŠī gada 28.jūlijā Bebru pagasta Mežaparka estrādē brīvā dabā norisinājās pasākums "Domā. Elpo. Kusties." darbības "Garīgās veselības diena "SEV" ietvaros, īstenojot projektu nr.9.2.4.2/16/I/019 "Koknese-veselīgākā vide visiem!"

 Nodarbības vadīja tetahīlinga speciāliste Līga Krēmane, sniedzot praktiskus padomus par apzinātās elpošanas nozīmi katra cilvēka dzīvē, mācot vingrinājumus enerģija atjaunošanai un harmonijai un kopā izdejojot biodejas un tetahīlinga ritmus. Biodeja ir kā skaists kustību rituāls. To regulāri praktizējot, var uzlabot garīgo un fizisko veselību, iemācīties pieņemt savu ķermeni, uzlabot saskarsmi ar citiem un vairāk iemīlēt un novērtēt pašam sevi. Uzlabojumi dzīves kvalitātē notiek pateicoties savstarpējam iedrošinājumam grupā un prieka emocijām, ko izraisa dejošana. Dalībnieki daudz diskutēja par dusmu mazināšanu, piedošanu un sevis mīlēšanu.

Kā arī tika pievērsta uzmanība, kā tikt galā ar neziņu, bailēm par nākotni un citiem stresa biežākajiem iemesliem. Uz to nodarbības vadītāja Līga atbild:

"Tu esi mīlestība,

Es esmu mīlestība,

Viss ir mīlestība!

Kas ir mīlestība? Tā ir viena no spēcīgākajām Visuma enerģijām! Tā ir sajūta, saviļņojums, emocijas! Svarīgi mīlestību atklāt sevī, savienoties ar savu mīlestību centru, līdzsvarot savu sievišķo un vīrišķo enerģiju! Mīlēt sevi, savu ķermeņi, savas ēnas puses, mīlēt visu, kas notiek ar tevi un mīlēt visu sev apkārt! Mīlēt un dalīties! Ja mīli sevi un tevī ir mīlestība, tad tev ir ko dot! Mīliet, baudiet, izbaudiet katru dienu!"

Pasākumu apmeklēja 21 dalībnieks, no kuriem trešā daļa bija tie paši apmeklētāji, kas bija Iršos. Priecājamiems par to, ka cilvēki apzinās sevis pilnveidošanās un garīgās izaugsmes nepieciešamību.  

 Paldies sakām pasākuma vadītājai Līgai Krēmanei par padomiem, zināšanām un pozitīvismu sirdī. Uz tikšanos nākamajos "Garīgās veselības diena "SEV" pasākumos.

Biedrība Irsis

 

logo.jpg20180728_110918.jpg