Kokneses novads piedalīsies “Jerusalema” dejas izaicinājumā!

10.10.2020 12:00 kur : Kokneses sporta centrs

10102020_jersualema_koknese.jpgInternetā visā pasaulē plašu popularitāti iemantojis virālās dejas izaicinājums "Jerusalema". Vairākas Latvijas pilsētas pieņēmušas izaicinājumu piedalīties šajā starptautiskajā akcijā. Ritmiskais izaicinājums ar mirkļbirku “#JerusalemaDanceChallenge” radās pēc tam, kad Dienvidāfrikas mūzikas producenta “Master KG” pavadījumā pirmo šāda veida video uzfilmēja deju grupa Angolā. Pateicoties tam dziesma kļuva par virālu hitu sociālo tīklu vidē. Šīs aktivitātes galvenais simbols ir prieks un kopā būšana, vienojoties kopīgā dejā. Šobrīd sociālajos tīklos ir redzami arvien jauni video, kurā cilvēki no dažādām valstīm, pilsētām vienojas šīs dejas soļos, tērpušies baltos apģērbos.

Pēc mūsu iedzīvotāju aktīvas intereses par savdabīgo starptautisko izaicinājumu un ieteikumiem piedalīties arī Kokneses novadam, kā arī ar līnijdeju kolektīva “Crystal Line” iniciatīvu, Kokneses novads piedalīsies “Jerusalema” dejas izaicinājumā!

10. oktobrī pulksten 12.00 Kokneses stadionā (sliktos laikapstākļos sporta hallē) Kokneses novada pašdarbības kolektīvi un uzaicinātie viesu kolektīvi no tuvākās apkārtnes novadiem ir aicināti vienoties Jerusalemas dejā. Laipni gaidīti šajā pasākumā un piedalīties ir arī visi Kokneses novada iedzīvotāji! Vispirms kopīgi tiks apgūti dejas soļi līnijdeju kolektīva vadītājas Ingas Ozoliņas pavadībā, bet ap pulksten 13 notiks dejas filmēšana.

Piedalīšanās pasākumā notiek, ievērojot noteikumu par vienotu dalībnieku vizuālo tēlu apģērbā: balts krekls un džinsa bikses.

Pasākuma laikā jāņem vērā spēkā esošie ierobežojumi - jāievēro 2 metru distance, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad jāpaliek mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.

Pasākums tiks filmēts un fotografēts publicitātes nodrošināšanai.

#Jerusalema Dance Challenge

 

Kokneses novada domes

Tūrisma un sabiedrisko attiecību nodaļa

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top