Noslēdzies virtuālā masku gājiena "NĀC, NĀKDAMIS, METENĪTI…" skatītāju balsojums

07.01.2021 - 28.01.2021 kur : Kokneses kultūras centrs

meteni.jpgPēc Kokneses kultūras nama un folkloras kopas "Urgas" aicinājuma virtuālajā Meteņdienas masku gājienā piedalījās 71 maska. Kokneses kultūras namā Facebook lapā ikviens varēja nobalsot par masku, kura patika vislabāk.

 Virtuālajā masku gājienā skatītāju simpātiju balvu ieguvis Davids Pliners no Rīgas (144 balsis). Davidam ir 6 gadi, un viņš darbojas bērnu folkloras kopā  "BERENDEJEČKA". Masku zēns gatavoja kopā ar vecākiem.

Pārsteiguma balvas no Kokneses kultūras nama par masku daudzveidību saņems arī folkloras kopas "VĪTERI'' (Rēzekne) un "TARKŠĶI" (Iecava) un folkloras kopas "Urgas" dalībniece Biruta Blaus.

Folkloras kopas ''Urgas"  simpātiju balvu  saņems "TARKŠĶU" sunītis, bet pārsteiguma balvas GRŪBJU ģimene no Kokneses, Andris Roze no Amatas folkloras kopas "ORE" un "VĪTERU" kaķītis. Par balvu saņemšanu sazināsimies individuāli.

PALDIES visiem maskotājiem un balsotājiem! Lai Jums veselīgs un ražīgs jaunais saimnieciskais gads! Tiksimies Lieldienās!

Kokneses kultūras nams

printēt
add_a_heading_5.jpg add_a_heading_64.jpg add_a_heading_43.jpg meteni.jpg add_a_heading_38.jpg add_a_heading_6.jpg kok.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top