Kokneses sporta festivāls 2021

21.08.2021 10:00 - 21:00 kur : Kokneses sporta centrs

21. augustā Kokneses stadionā norisināsies ilgi gaidītais Kokneses SPORTA FESTIVĀLS. Pasākuma programma ietver dažādas individuālas sportiskas aktivitātes gan lieliem, gan maziem, kā arī komandu spēles. Aicināts un gaidīts ikviens sportotgribētājs, kurš pozitīvā un sportiskā atmosfērā gatavs pārbaudīt savas spējas dažādās disciplīnās.

Paši mazākie festivāla dalībnieki (2010.gadā dzimušie un jaunāki bērni) dienas pirmajā pusē nodosies fiziskām aktivitātēm, kur draudzīgā konkurencē skries, leks, vingros un veiks citus organizatoru sagatavotos uzdevumus. Katram mazajam sportistam tiks pasniegta balva par aktīvu dalību un izturību veicot pārbaudījumus. 2009. gadā dzimušiem un vecākiem jauniešiem vienā grupā ar pieaugušajiem būs jāveic dažādas aktivitātes, kur nepieciešams likt lietā ātrumu, precizitāti, līdzsvaru, spēku, atjautību un prātu. Pēc vieglatlētikas daudzcīņas principa tiks noskaidrots labākais sešinieks sieviešu un vīriešu grupās. Notiks pāru un komandu skrējieni, limbo, kā arī tradicionālais akmens/šķēres/papīrs turnīrs. Tiks noskaidrotas labākās komandas pludmales volejbolā un strītbolā.

Pielāgojoties esošajai situācijai, esam raduši risinājumu, ka dalība sporta festivālā šogad būs jāpiesaka iepriekš. Kokneses sporta centra mājas lapas sadaļā SPORTA FESTIVĀLS atradīsi visu nepieciešamo informāciju par festivālu izlasot nolikumu un speciālos noteikumus, turpat pieejamas arī pieteikšanās anketas. SPIED ŠEIT, lai pārietu uz SPORTA FESTIVĀLA sadaļu

Atgādinām, ka aktivitātēs var piedalīties ikviens sportotgribētājs un iepriekšēja fiziskā sagatavošanās nav nepieciešama, jo pa spēkam būs ikvienam!

IEVĒRO!! Ja aktivitātēs neplāno piedalīties, bet vēlies būt klātienē un atbalstīt savējos, aicināsim uzrādīt sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu vai negatīvu testu, kurš veikts ne agrāk kā 48 h pirms pasākuma!!!

KSC

sporta_festivals_info.jpg

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top