Rudens tūrisma velobrauciens 2021

11.09.2021 08:00 - 19:30

velobraucienam_afisa_galapng_1.jpgJau astoto gadu Kokneses tūrisma centrs aicina aktīvās atpūtas cienītājus vienoties kopīgā rudens tūrisma velobraucienā, kura laikā tiek izzināta daba, kultūrvēsturiski objekti un dažādas tūristu piesaistes, lieliski un aktīvi pavadot brīvo laiku svaigā gaisā un atraktīvā kompānijā!

11.septembrī mūsu ceļi vedīs uz Daugavas pretējo krastu, apciemojot Staburaga, Seces un Sunākstes pagastus, uzzinot daudz jauna par tūrisma un atpūtas iespējām mūsu jaunajā novadā.

Brauciens prasīs labu sagatavotību un spēku, jo paredzēts doties pa grants seguma ceļiem. Velobrauciena laikā apskatīsim Sunākstes vilnas namu, Stendera ābeces taku un citus interesantus, vēsturiskus objektus, kā arī iepazīsim vietējos iedzīvotājus un viņu stāstus un ražojumus.

Dalība velobraucienā paredzēta tikai ar iepriekšēju pieteikšanos līdz 8.septembrim, nosūtot e-pastu uz turisms@koknese.lv vai zvanot pa tālruni 29275412, norādot vārdu un uzvārdu.

Velobrauciena dienā Kokneses viduslaiku pilsdrupās reģistrēšanās no plkst. 8.00, savukārt atgriešanās sākuma punktā ap plkst.19.00.

Dalības maksa bērniem un skolēniem 7 eiro, savukārt studentiem un pieaugušajiem 10 eiro.

Obligātas velo ķiveres, kā arī piemērots, laika apstākļiem atbilstošs sporta apģērbs. Iesakām paķert līdzi arī kādu pudeli ūdens.

Pasākums tiek rīkots saskaņā ar valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem nosacījumiem, tādēļ dalībniekiem būs jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts digitālā vai drukātā formātā.

Rudens tūrisma velobrauciena NOLIKUMS

Uz tikšanos rudens tūrisma velobraucienā Koknesē!

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top