POPIELA – 2011

02.03.2011 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

img_1150.jpgAr lielu aizrautību un patstāvību Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra audzēkņi gatavojās tradicionālajam pasākumam POPIELA – 2011, kas notika 2. martā. Pasākumā piedalījās visu klašu skolēni gan grupas, gan ar individuāliem priekšnesumiem. Tika meklēti dažādi skatuves tērpi un mūzikas instrumenti. Vecāko klašu meitenes deju soļus apguva ik uz soļa, izmantojot katru brīvu brīdi gan starpbrīžos, gan pēcpusdienā brīvbrīžos.

Priekšnesumos uzstājās tādi Latvijā slaveni skatuves mākslinieki kā Lauris Reiniks ar dziesmu „Dejo vēl”, duets Aina Poiša un Māris Sloka no televīzijas šova „Dziedi ar zvaigzni” ar „Nepareizo dziesmu”. Skatītājus priecēja jautrie pavāri no kinofilmas „Vella kalpi” ar R.Paula dziesmu „Jautrie pavāri”.

Priekšnesumos uzstājās arī ansamblis Dzeguzēni ar R.Paula dziesmu „Āzītis”. Savukārt Borowa MC dziesmu „Visskaistāko meitiņu” izpildīja atkārtoti. Šie mākslinieki, kurus attēloja 7.-12.c klases skolēni, pie mums skolā viesojās atkārtoti, t.i. šo pašu dziesmu viņi izpildīja Popielā – 2006. Lielu skatītāju sajūsmu izpelnījās Artūrs Reiniks no grupas „Tērvete” ar savu kompozīciju „Krogus muzikants”, kuru savukārt attēloja arodklases audzēknis Edgars Kontrims. Kā stāstīja Edgars, viņam ļoti mīļas ir tieši grupas „Tērvete” dziesmas, tāpēc arī šī dziesma tika izvēlēta kā priekšnesums.

Popiela ir pagājusi, taču vēl arvien skolas gaiteņos ir dzirdamas meitenes, dziedam Laura Reinika jaunākās dziesmas.

Kokneses speciālās internātpamatskolas – attīstības centra direktores vietniece audzināšanas darbā Māra Miķelsone

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top