Bebru internātpamatskolā "Karjeras" nedēļa

23.03.2011 kur : Vecbebru tehnikums

2920.jpgŠogad Bebru internātpamatskolā projektu nedēļas tēma bija „Karjera.’’ Profesionālās orientācijas nolūkos skolā viesojās Rīgas Stila un modes profesionālās vidusskolas audzēkņi, kuri demonstrēja trīs modeļu kolekcijas „Harēma bikses”, „Svītras”, „Dīva”, skolēniem bija iespēja arī piedalīties un vērot tetovējuma veidošanu ar tetovējuma laku, klauna grima veidošanu, frizūru veidošanu, meikapa veidošanu.

Ar 5.-9. klases audzēkņiem - komerczinību specialitātes interesentiem - darbojās MAXIMA AS personāldaļas vadītāja Evita Verveiko. Topošie ēdināšanas servisa speciālisti kopā ar VPV audzēkni Laumu Rudzoni mācību virtuvē apguva prasmi gatavot pankūkas ar dažādiem pildījumiem, kā arī galda klāšanas iemaņas. Sadarbībā ar Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirkņa darbiniekiem skolēniem tika nodrošināta iespēja klātienē vērot policijas ikdienas darbu un iepazīties ar policijas darba aprīkojumu.

1.-4. klašu skolēni apmeklēja Kokneses kultūras namā leļļu teātra izrādi „Pepija Garzeķe’’, iedziļinoties aktiermākslā.

Visas darbošanās laikā skolēniem bija iespēja tikties ar NVA karjeras konsultanti Inu Ciematnieci un noklausīties Kaspara Bikšes lekciju „Mācīšanās un uzvedības pamatprincipi”.

printēt
2913.jpg 2915.jpg 2916.jpg 2918.jpg 2914.jpg 2917.jpg 2919.jpg 2920.jpg 2921.jpg 2922.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top