Ģimenes diena Kokneses Dienas centrā

14.05.2011 kur : Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs

dsc02745.jpgPar spīti vēsajam un nemīlīgajam laikam (ne pa velti ir teiciens, ka nav sliktu laikapstākļu, bet ir nepiemērots apģērbs), kopsolī ar Kokneses „sama modināšanas” pasākumiem, Dienas centrs 14.maijā atzīmēja Starptautisko ģimenes dienu un aicināja koknesiešus uz „Ģimenes sporta spēlēm”, lai kopīgi saturīgi un interesanti ģimenes lokā pavadītu laiku.

Iepriekš visu nedēļu DC bērni zīmēja arī savus ģimenes portretus un ģimenes ciltskokus. Uz sporta spēlēm bija sanākuši bērni ar saviem vecākiem, kuri komandās skrēja stafetes, spēlēja mēmo šovu un pavadīja kopīgi lieliski laiku! Starplaikos starp aktivitātēm uzstājās Kokneses Hip-hop dejotāji.

Šogad pasākuma moto bija „Ģimene ir laimes atslēga”, kas aicināja ikvienu pasākuma dalībnieku aizdomāties un rūpēties par ģimenes vērtībām, ka ģimene ir vieta, kur smelties spēkus, atbalstu un gūt iedrošinājumu, ja tas nepieciešams.

Paldies sakām savām ģimenēm, kas mūs atbalsta visā, ko darām un visiem jauniešiem un viņu vecākiem par piedalīšanos pasākumā!

DC brīvprātīgā – Zane Zariņa

printēt
dsc02747.jpg dsc02748.jpg dsc02745.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top