Saulīti sagaida dancojot, muzicējot un dziedot! (Papildināts ar foto)

19.03.2012 kur : Kokneses kultūras centrs

img_1025.jpg19. aprīļa pēcpusdienā saulīte bija paslēpusies aiz mākoņiem, bet Kokneses kultūras namā novada pirmsskolas izglītības iestāžu un Kokneses mūzikas skolas audzēkņu atskaites koncertā „Saulīti gaidot” mēs, skatītāji, sajutām sev apkārt daudz siltu saules staru – bērnu smaidošajās acīs, viņu dzidrajās balsīs, spriganajā dejas solī, brīnišķīgajās mūzikas skaņās. „Pavasarī pamostas ne tikai daba, arī bērni, sajūtot pavasari, ir tikpat līksmi un rosīgi” – sacīja Kokneses PII „Gundega” vadītāja Rita Gabaliņa, kura piesakot koncerta dalībniekus, katram bija atradusi vissaulainākos un priecīgākos vārdus. Bērnu vecāki un vecvecāki, pārējie skatītāji pārliecinājās, cik cītīgi bērni ir mācījušies un darbojušies gada garumā, cik daudz darba un pacietības ieguldījuši skolotāji un kolektīvu vadītāji, lai ar prieku sagaidītu šo svētku dienu.

Saulītei un saviem mīļajiem par prieku dziedāja un dejoja PII „Gundega” bērnu ansambļi un deju kolektīvs, dziedāja Bebru internātvidusskolas pirmsskolas vecuma grupiņas bērni, Pērses pamatskolas pirmsskolas grupiņas zēni un meitenes, Kokneses mūzikas skolas kora klases skolēni un solisti, Bebru PII „Bitīte” bērni un skolotājas rādīja muzikālu kompozīciju „Ak, raibais gadiņ, tu nāc un ej!”, savu muzicēt prieku apliecināja Kokneses mūzikas skolas jaunie mūziķi. Katru priekšnesumu pavadīja sirsnīgi aplausi, bērnu vecāki un vecvecāki bija gan mazliet satraukti, gan aizkustināti, ieraugot uz skatuves savu atvasītes. Kokneses novada izglītības darba speciāliste Lauma Āre koncerta noslēgumā pateicās kolektīvu vadītājiem un ar gandarījumu atzina: „Sen tik jauks koncerts nav bijis! Paldies par paveikto bērniem un viņu skolotājiem, kolektīvu vadītājiem, paldies par atbalstu vecākiem un vecvecākiem!” Ja saulīti gaidot, tik skaisti dziedāts, dejots, muzicēts, viņa ir ceļā pie mums!

Kokneses Novada Vēstis

printēt
img_0954.jpg img_0965.jpg img_0981.jpg dscn9818_3.jpg img_0952_1.jpg img_0973.jpg img_0989.jpg img_1003.jpg img_1011.jpg img_1012.jpg img_1018.jpg img_1019.jpg img_1021.jpg img_1023.jpg img_1025.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top