Pērses pamatskolas izlaidums 2015

13.06.2015 kur : Pērses sākumskola

img_0067_1.jpg13. jūnijā Pērses pamatskolā svinīgā noskaņā, smaržojot meijām, pagāja šīs skolas 64. izlaidums, kurā kopā ar prieku par absolventiem, kuri skolas atmiņā paliks kā uzņēmīgi un mērķtiecīgi jaunieši, bija jūtama arī skumja noskaņa. Ar 2015. gada 1.septembri Pērses pamatskola darbosies kā sešklasīgā pamatskola.

Izlaidumā laba vēlējumus turpmākajam ceļam saņēma septiņi absolventi: Aiga Bērziņa, Laura Bite, Rimants Kalniņš, Ričards Reismanis, Lauris Riekstiņš, Agnese Skrīvere un Linda Soloveika. Klases audzinātāja Olita Ruža un direktore Gaļina Kraukle teic, ka ir liels gandarījums par jauniešiem, kuri ļoti labi nokārtoja eksāmenus, visus skolas gadus bija sabiedriski aktīvi, apveltīti ar radošu garu un veselīgu humoru. Daži jaunā ceļa sācēji izvēlējušies mācības turpināt Andreja Upīša Skrīveru vidusskolā, Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolā, Aizkraukles arodskolā, vēl citi dosies uz Rīgu. Lai viņiem labs ceļavējš un mīļas atmiņas par skolu!

Izlaidumā Iršu pagasta pārvaldes vadītāja Raina Līcīte pasniedza Kokneses novada domes Atzinības rakstus par ieguldīto darbu Pērses pamatskolas audzēkņu izglītošanā un skolas attīstībā skolotājām Birutai Vilcānei, Indrai Labai, Aijai Indriksonei, Sandrai Paļčevskai, Vitai Zariņai, Olitai Ružai un par atbildīgu, profesionālu un radošu darbu Pērses pamatskolas darba vadīšanā direktorei Gaļinai Krauklei.

Izlaidumā izskanēja fragmenti no absolventes Aigas Bērziņas domraksta par skolas bērzu – skolas gaitu liecinieku. Pie tā par tradīciju ir kļuvusi absolventu fotografēšanās izlaiduma vakarā.

Sarmīte Rode

printēt
img_0074_1.jpg img_0067_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top