6. septembrī aicinām uz pirmo jogas dienu Likteņdārzā

06.09.2015

dabajoga_1.jpgŠo svētdien, 6. septembrī, Likteņdārza pļavā, kur paredzēts Lielais kalns, pirmoreiz notiks jogas diena, ko organizē „Daba Yoga”. Šajā dienā plānotas divas nodarbības – pulksten 12 - Aijas Dvinskas vadībā un pulksten 13.30 - Valda Svirska vadībā. Aicinām pavadīt septembra pirmās nedēļas nogales svētdienu garīgās un fiziskās aktivitātēs Likteņdārzā.

Kopš Likteņdārza pirmajiem īstenošanas gadiem līdztekus dārza būvniecībai katru gadu dārzā notikuši dažādi sabiedriskie pasākumi - ziedojumu akcijas „Top Latvijas Likteņdārzs” LTV 1 tiešraides koncerti, ikgadējā 18. novembra saulrieta vērošana dārza amfiteātrī, speciālo skolu ikgadējie festivāli, kāzu ceremonijas, kristības, koncerti, dzimtu, klasesbiedru, studentu grupu, korporāciju salidojumi un tikšanās.

Pēc Likteņdārza autora ieceres, dārzs tiek veidots trīs daļās, un katra no tām notiekošo aktivitāšu ziņā sasaucas ar pagātni, tagadni vai nākotni. Šogad Likteņdārza lielākie pasākumi plānoti ar mērķi piesaistīt zemi un līdzekļus t.s. Lielajam kalnam, kas pacelsies dārza nākotnes daļā. Tāpēc šoreiz aicinām uz fiziskām un garīgām aktivitātēm jogas dienā pļavā Lielā kalna vietā. Dalības maksa par abām nodarbībām ir 10 eiro. Ja ir interese apmeklēt vienu no nodarbībām, tās cena būs 7 eiro. Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties „Daba Yoga” studijā Rīgā vai arī pasākuma dienā Likteņdārzā.

Nepieciešamības gadījumā lūdzam nodrošināties ar saviem paklājiņiem.

Sīkāka informācija - www.liktendarzs.lv vai www.dabayoga.com

Sintija Broka

“Kokneses fonda”

Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top