Mārtiņdienas pēcpusdienā Bebru pagasta pirmsskolas izglītības iestādes „Bitīte”

11.11.2015

013vest_1.jpgMārtiņdienas pēcpusdienā Bebru pagasta pirmsskolas izglītības iestādes „Bitīte” mazie iemītnieki priecīgi apsveicinājās ar Runci Leopoldu, kurš par savu drošību domājot, tērpies atstarojošajā vestē, ar velosipēdu lepni iebrauca „dārziņa” pagalmā. Ciemiņš nebija ieradies tukšām rokām, bet ar mērķi bērniem un pieaugušajiem dāvināt atstarojošās vestes, jo šajā tumšajā laikā visiem jābūt redzamiem! Izrādās, ka Runcis Leopolds ir radinieks jau labi zināmajiem bērnu draugiem Runcim Rūdim un Bebram Bruno.

 PII „Bitīte” aktīvi darbojas vecāku un darbinieku padome, kuru vada Daiga Andersone. „Veiksmīgi sadarbojoties ar Latvijas Sarkanā Krusta Kokneses novada nodaļas Bebru pagasta brīvprātīgo Lību Zukuli, Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirkņa nepilngadīgo lietu inspektori Egiju Kārkliņu, kā arī palīdzot z/s „Tīrumnieki” īpašniekam Kasparam Karlsonam un SIA „Rieksti JR” īpašniekam Jurim Riekstiņam radās iespēja sagādāt atstarojošās vestes PII „Bitīte” kolektīvam,” par paveikto stāsta Daiga Andersone, idejas iniciatore, kura pasākuma dienā lieliski iejutās Runča Leopolda tēlā.

 Mazie ķipari ar sajūsmu laikoja vestes un apsolīja no tām nešķirties tumšajā laikā. Atbalstot savus labvēļus Daiga ar domubiedriem un iesaistot „dārziņa” bērnus piedalījās nesen izsludinātajā Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) konkursā "Izglāb neredzamo gājēju". Gandarīta par paveikto, Daiga Andersone teic: „Kopā mēs varam paveikt daudz laba saviem bērniem!”

Sarmīte Rode

printēt
01vest_1.jpg 02vest_1.jpg 03vest_1.jpg 04vest_1.jpg 05vest_1.jpg 06vest_1.jpg 07vest_1.jpg 08vest_1.jpg 09vest_1.jpg 010vest_1.jpg 011vest_1.jpg 012vest_1.jpg 013vest_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top