Ģimeņu sporta diena

26.03.2016 kur : Kokneses sporta centrs

gimspd_16_2.jpg26.martā Kokneses sporta hallē norisinājās jau trešā Kokneses novada ģimeņu sporta diena, kurā piedalījās dažāda vecuma sportot gribētāji. Pavisam ģimeņu sporta dienu šogad apmeklēja vairāk kā 60 dalībnieki.

Pasākums sākās ar nelielu kopēju iesildīšanos, pēc kuras visi dalībnieki tika informēti par pasākuma programmu. Paši mazākie jau sākumā varēja doties uz PII “Gundega” skolotāju sagatavotajām atrakcijām, kur bija iespēja pārbaudīt fiziskās spējas dažādos interesantos veidos. Mazajiem tas ļoti patika un viņi to izmantoja pilnībā. Savukārt lielākajiem bērniem un pieaugušajiem bija iespēja uzsākt sporta dienu ar individuālajiem pārbaudījumiem.

Pavisam tika piedāvāti 4 pārbaudījumi – uzmanības vingrinājums, trāpīguma vingrinājums, florbola vingrinājums un basketbola vingrinājums. Kad visi bija pabeiguši vingrinājumu izpildi, sākās jautrās spēles – futbols un tīkla bumba. Futbolā pieteicās 7 komandas, bet tīkla bumbā – 9. Pēc spraigām cīņām abos sporta veidos uzvarēja komanda Susuriņi, kuras sastāvā spēlēja Aivis Ščerbinskis, Aleks Ščerbinskis un Didzis Bērziņš. Futbola finālā Susuriņi apspēlēja komandu Barcelona, kuras sastāvā spēlēja Kristers Bite, Ēriks Vilde, Alberts Astapkovičs, Oskars Kalnozols un Henrijs Kalniņš, bet tīkla bumbā spēlē par pirmo vietu Susuriņi apspēlēja komandu Mazie, kuras sastāvā bija Lidija Degtjareva, Daniels Stoma un Kaspars Rudmiezis.

Pēc sporta spēlēm visi, kas vēl nebija noguruši, tika aicināti piedalīties stafešu sacensībās, kur piedalījās arī tikai 3 gadus veci sportisti. Tā kā dienas gaitā tika izspēlētas dažādas sporta spēles un pievarēti vairāki sportiski pārbaudījumi, tad stafešu programma tika nedaudz saīsināta un kopumā tika pieveiktas 8 stafetes. Visās stafetēs šoreiz uzvarēja piektā komanda, kuras sastāvā startēja Jānis Miezītis, Megija Bite, Ilmārs Kalniņš, Alberts Astapkovičs un Alens Geida. Komandas tika veidotas pēc nejaušības principa.

Pēc stafetēm komandas vēl izspēlēja spēli “atrodi priekšmetu”, kur dalībniekiem bija jāmeklē hallē paslēpta svilpe. Sporta dienas noslēgumā notika labāko apbalvošana. Paldies dalībniekiem un visiem foršajiem palīgiem par veiksmīgu pasākuma norisi. Tiksimies nākošajos sporta pasākumos Kokneses novadā!

Dāvis Kalniņš, KSC

Kaspara Rudmieža foto

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top