Miķeļdiena Kokneses bibliotēkā

01.10.2012 kur : Kokneses pagasta bibliotēka

Miķeļdiena ir rudens ieskaņas svētki. Ticējums vēsta, ka šajā dienā neko nedrīkstot mājās nest, jo tad to apēdot peles un žurkas! Visu varēja droši nest uz bibliotēku, lai svētkiem vārti vaļā!

Jau no paša rīta mēs kopā ar bibliotēkas apmeklētājiem priecājāmies par rudens ziediem, tulkojām to valodu, piemeklējām attiecīgos dzejoļus, degustējām dažādus interesantus ievārījumus un vārījumus. Īpaša piekrišana bija biešu džemam (paldies Ingai Skrebelei), brūklenēs un samtenēs marinētajiem gurķīšiem, rabarberu mājas vīnam, kabaču ievārījumiem un dažādiem tomātiem.

Bibliotēkā ērti jutās grupiņas „Kamenīte” ežulis ķirbja kažociņā, grupiņas „Sprīdītis” saulespuķe un grupiņas „Lācītis” rudenīgie veidojumi. Vēl mūs iepriecināja Kārkliņu ģimenes Noasa šķirsts - 2, Asnates un Danas Paugu mežā atrastais Elfa zābaks, Burkāni ar acīm brūnām, Lauras draudzīgais un veselīgais gurķu pāris … Pēcpusdienā šo kompāniju papildināja tepat uz vietas tapušās figūriņas un kompozīcijas no dabas veltēm, kuras veidoja bērni!

Mūsuprāt, mēs jauki pavadījām šo dienu kopā ar bibliotēkas apmeklētājiem, atklājot daudz jauna un izbaudot kopā būšanas un kopā darbošanās prieku!

Paldies visiem, kuri mūs atbalstīja!

Visiem, kuri interesējas par mūsu bibliotēku aktivitātēm!

Sekojot mums sociālajos portālos Facebook.com, Twittter.com, jūs būsiet pirmie, kuri uzzinās visus jaunumus!

Ingrīda Višķere, Kokneses pagasta bibliotēkas bibliotekāre

printēt
dsc_1039.jpg dsc_1040.jpg dsc_1041.jpg dsc_1046.jpg dsc_1050.jpg dsc_1076.jpg dsc_1044.jpg dsc_1081.jpg dsc_10132.jpg dsc_10318.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top