Princešu ballē kronē Kokneses Knīpas

23.11.2015 kur : Kokneses kultūras centrs

ipf-5517_1.jpgAtraktīvas, temperamentīgas, smaidošas – šīgada mazo talantu atrastuves „Kokneses Knīpas 2015” titulu ieguvējas!

Jau otro gadu Kokneses kultūras nams aicināja pieteikties pirmsskolas vecuma meitenes mazo talantu atrastuvē „Kokneses Knīpa”. Šogad trīs meitenes no Bebriem – māsiņas Alise un Dženija Krūmiņas, Megija Lazdiņa, koknesietes Elizabete Kalniņa un Sofija Romanovska 21. novembrī droši kāpa uz kultūras nama skatuves, lai viņām veltītajā princešu ballē atklātu savus tikumus. Kokneses pils saimniece, kuras lomā iejutās Inguna Strazdiņa, vēlējās nolūkot princesi Kokneses pils galmam. Kopā ar skatītājiem vērojot mazo princešu talantu parādi - dziedāt un dejot māku, nepieradinātās modes skati, pils saimniece pārliecinājās – galmā būs gaidītas visas piecas talantīgās meitenes! Skatītāju aplausiem skanot, viņas tika kronētas par princesēm un katra ieguva savu „Kokneses Knīpa 2015” titulu.

Elizabete Kalniņa ir šīgada „Teatrālākā Knīpa”, Megijai Lazdiņai tituls „Saulainākā Knīpa”, savukārt par „Modīgāko Knīpu” vienprātīgi tika atzīta Alise Krūmiņa, bet viņas jaunākajai māsiņai Dženijai Krūmiņai piešķīra titulu „Azartiskākā Knīpa”, titula „Skatītāju simpātija” īpašniece ir Sofija Romanovska. Starp daudzajiem sirsnīgajiem apsveikumiem katra dalībniece saņēma ar konfektēm piepildītu greznu zeķi, kas bija arī kā skatītāju balsojums par savu favorīti, Kokneses kultūras nams dāvāja braucienu uz teātra izrādi Rīgā.

Kokneses kultūras nama direktore Inguna Strazdiņa teic: „ Liels paldies par atbalstu pedagoģēm Intai Balodei un Marijai Vildei, un jauko meiteņu vecākiem, īpaši mammām, kuras bija galvenās tērpu dizaineres nepieradinātās modes skatē! Vēlos iedrošināt vecākus un viņu princeses arī nākamajā gadā piedalīties mazo talantu atrastuvē, jo katra jauna pieredze vēl vairāk palīdzēs mazajām knīpām atraisīt savus talantus!”

Sarmīte Rode

Foto: Ingus Pugačovs

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top