Kokneses novada vispārizglītojošo skolu tautas deju kolektīvu atskaites koncerts „Ar pavasari sirdī”

21.04.2016 kur : Vecbebru tehnikums

img_1877_1.jpg21. aprīlī Vecbebru Profesionālajā un vispārizglītojošajā internātvidusskolas zālē notika Kokneses novada izglītības iestāžu tautas deju kolektīvu atskaites koncerts „Ar pavasari sirdī”.

Koncertā piedalījās Pērses sākumskolas deju kolektīvs (vadītāja Inta Balode), Bebru pamatskolas 5. - 9. kl. deju kolektīvs (vadītāja Laima Antoneviča), I.Gaiša Kokneses vidusskolas deju kolektīvs „Kāpēc” - 1 .- 2. kl. grupa, 3. kl. grupa un 7. - 9. kl. grupa (vadītāja Laima Antoneviča), Vecbebru PIV deju kolektīvs „Kāre” (vadītāja Sarmīte Plūme) un deju kolektīvs „Mutulītis” - 1. - 2. kl. grupa, 3. - 5. kl. grupa, 7. - 9. kl. grupa (vadītāja Inta Balode). Kopā 9 kolektīvi izdejoja 18 dejas. Mazie un lielie dejotāji parādīja, ka prot ne tikai skaisti dejot, bet arī cēli valkāt savu tautas tērpu.

Vislielākais paldies vadītājām par ieguldīto darbu, skolu direktoriem un pedagogiem par atbalstu, vecākiem un vecvecākiem par līdzi jušanu un atsaucību, lai bērni varētu apmeklēt deju kolektīvu nodarbības, piedalīties koncertos. Īpašs paldies Vecbebru PIV direktora vietniecei audzināšanas darbā Jolantai Nīcgalei-Kondrātei par koncerta organizēšanu un vadīšanu.

Šis bija ne tikai atskaites koncerts, bet arī labdarības pasākums. Tika saziedoti līdzekļi Vecbebru tehnikuma ilggadējās darbinieces Emīlijas Vanagas veselības uzlabošanai. Mazie un lielie dejotāji vēl Emīlijas kundzei ātrāk izveseļoties! Paldies visiem, kas ziedoja!

11. maijā Kokneses vidusskolā koncertā mēs redzēsim arī deju kolektīvus, kurus vada Kornēlija Reisnere.

Lai visiem jauks pavasaris, dejotājiem raits dejas solis vēl daudzos koncertos, bet pats galvenais, lai vadītājām izturība, spēks un daudz radošu ideju mācot gan mazos, gan lielos dejotājus!

Kokneses novada izglītības iestāžu

Tautas deju kolektīvu un folkloras kopu

Metodiskās apvienības vadītāja

Inta Balode

printēt
dsc_0071_1.jpg dsc_0079_2.jpg dsc_0080_1.jpg dsc_0037---kopija--2-_1.jpg dsc_0043---kopija_1.jpg dsc_0077_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top