Bērnu svētki kopā ar pelīti Minniju

01.06.2016 kur : Kokneses kultūras centrs

19min_1.jpg1. jūnijā, Starptautiskajā Bērnu aizsardzības dienā, pie Kokneses kultūras nama notika bērnu svētki „Mūsu sarkanā istabā”. Šāds pasākums ir kļuvis par skaistu tradīciju, jo jau trešo reizi noteiktas krāsas tērpos bērni pulcējas un nepacietībā gaida viņiem sarūpētos pārsteigumus.

Arī šajā dienā bērnu prieks un sajūsma valdīja radošajās darbnīcās, kur bērni zīmēja, līmēja, veidoja krāsainas balonu lelles un dažādas piespraudes. Visdažādākie mākslas darbi uz bērnu sejām tapa seju apgleznošanas darbnīcā. Sajūsmas saucieni un neviltots prieks raisījās kopā ar pelīti Minniju, kas rādīja pārsteidzošo lielo ziepju burbuļu parādi. Pelīte Minnija pārsteidza ar izrādi no sīkiem burbulīšiem līdz pat dūmu ziepju burbuļu bumbām, bet vislielākais prieks bija par lielu un mazu burbuļu ķeršanu un to spridzināšanu!

Mazie svētku dalībnieki šogad bija īpaši centušies, ierodoties sarkanas krāsas tērpos. Vissarkanāk tērptie bērni ieguva arī saldas pārsteigumu balvas, bet visi svētku dalībnieki noslēgumā priecājās par jauko pasākumu ar sarkano balonu salūtu. Gaisā aizlidoja simts sarkani vēlējumi un labas domas, lai arī nākošajā gadā mēs pulcētos tikpat skaistā pasākumā un teiktu: „Esiet sveicināti mūsu zilajā istabā!”

Tas jau ir skaidrs – nākošgad piemeklēsim zilās krāsas tērpus un svinēsim svētkus kopā!

Anitas Šmites teksts un foto

printēt
1min_1.jpg 3min_1.jpg 2min_1.jpg 4min_1.jpg 6min_1.jpg 5min_1.jpg 7min_1.jpg 8min_1.jpg 9min_1.jpg 10min_1.jpg 11min_1.jpg 12min_1.jpg 13min_1.jpg 14min_1.jpg 15min_1.jpg 16min_1.jpg 17min_1.jpg 18min_1.jpg 19min_1.jpg 20min_1.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top