EIROPAS EKONOMIKAS UN SOCIĀLO LIETU KOMITEJAS LATVIJAS PĀRSTĀVIS EIROPĀ- ARMANDS KRAUZE VECBEBROS

08.02.2013 kur : Vecbebru tehnikums

Š.g. 8.februārī Vecbebru Profesionālajā vidusskolā viesojās biškopības nodaļas absolvents Armands Krauze. Pēc Latvijas Lauksaimniecības universitātes beigšanas Armands kļuva par pasniedzēju universitātē, bet nepameta biškopības nozari un pašlaik ir Biškopības biedrības valdes priekšsēdētājs.

Kopš 2010.gada oktobra A.Krauze darbojas Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejā Briselē un risina svarīgus jautājumus. Viesojoties skolā, Armands audzēkņus iepazīstināja ar Eiroparlamenta struktūru un savu darbu tajā.

EESK ilgtermiņa mērķis ir, izveidojot pastāvīgu dialogu starp lēmumu pieņēmējiem un pilsonisko sabiedrību. Komiteja par savu galveno uzdevumu uzskata saiknes veidošanu starp ES un organizētu pilsonisko sabiedrību, nodrošinot pastāvīgu dialogu. Locekļi ne tikai pārstāv pilsoniskās sabiedrības intereses ES līmenī, bet arī palīdz uzlabot pārredzamību un nodrošināt iedzīvotājiem piekļuvi vajadzīgajai informācijai par ES darbību un tās ietekmi uz viņu dzīvi.

A.Krauzes stāstījumu papildināja interesanta videofilma par jauniešu organizāciju sadarbību ar Eiroparlamentu unizveidojās interesants dialogs ar audzēkņiem un skolotājiem kā arī tika izteikts uzaicinājums apmeklēt Briseli. Uz tikšanos Briselē!

Direktora vietniece Ināra Bakmane

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top