Olimpiskā diena PII Gundega

27.09.2013 kur : Kokneses novada pirmsskolas izglītības iestāde Gundega

img_6760.jpg27. septembrī visā Latvijā notika “Olimpiskās dienas 2013” pasākumi. Arī PII "Gundega" audzēkņi un audzinātājas piedalījās sportiskās aktivitātēs - izpildīja rīta vingrošanas komplektu un veica dažādas stafetes.

2013.gada “Olimpiskās dienas” pasākumos bija pieteikušās 83 norises vietas, kas kopā pulcēja vairāk nekā 87 000 dalībnieku.

Rīta vingrojuma kompleksu tiešraidē pārraidīja arī radiostacija “StarFM” un televīzijas kanāls LTV7.

“Šogad pasākuma devīze Latvijā bija “Esam sportiska ģimene”. Ģimene ir tā, kas katram palīdz atrast pareizo ceļu ne tikai sportā, bet arī mācībās un dzīvē,” tā uzsver LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers. “Ģimene ir tā, kas ierosina un motivē ar savu personisko piemēru nepagurt un neatslābt vājuma brīžos, līdzi just un priecāties par kārtējo sasniegumu. Sports nenozīmē tikai ambiciozu mērķu izvirzīšanu un to sasniegšanu Olimpiskajās spēlēs. Sports – tas ir kopā būšana un kopā jušana”.

Vienlaicīgi visās Latvijas “Olimpiskās dienas 2013” norises vietās pasākums sākās ar Olimpisko rīta vingrošanu, kuras mērķis bija dalībniekus pamodināt un sagatavot turpmākās dienas aktivitātēm, kā arī atgādināt par pareizi veiktu rīta vingrošanu kā ļoti svarīgu ikdienas sastāvdaļu.

Izglītības iestāžu audzēkņi piedalījās stafetēs un citās sporta sacensībās, zīmējumu un domrakstu konkursos, kā arī visi kopā izveidoja un fotogrāfijās vai video iemūžināja iespaidus ar devīzi “Esam sportiska ģimene”.

Papildus vienojošajiem pasākumiem, arī Kokneses novada izglītības iestādes “Olimpiskās dienas 2013” norises vietās izstrādāja individuālo pasākuma programmu, lai plašāk popularizētu Olimpiskos sporta veidus un Olimpiskās idejas.

PII "Gundega" foto

printēt
img_6676.jpg img_6689.jpg img_6737.jpg img_6708.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top