Dzejnieka O. Vācieša dzimšanas dienas pasākums Likteņdārzā

13.11.2013 kur : Likteņdārzs

o-vaciesa-pasakums-054.jpgNovembra mēnesis latviešu literatūrā aizrit Ojāra Vācieša zīmē, atzīmējot dzejnieka 80 gadu jubileju.

Arī mēs, Kokneses novada latviešu valodas un literatūras skolotājas un skolēni, pelēcīgajā 13. novembra pēcpusdienā tikāmies Likteņdārzā, lai atcerētos dzejnieku. Katras novada skolas 7.-9. klašu skolēnu komanda bija sagatavojusi nelielu priekšnesumu- skanēja dzeja, kompozīcija no O. Vācieša mini dzejolīšiem, saksofonu un ģitāras pavadījumā izskanēja dziesmas ar O. Vācieša vārdiem. Skolēni bija zīmējuši arī Likteņdārzam veltītu logo, ko katras komandas pārstāvji arī prezentēja.

No skolēnu līdzpaņemtajiem ziediem, dabas veltēm tika veidota kompozīcija, bet aizdegtās svecītes Likteņdārza Skatu terasē tika rindotas, veidojot skaitli 80.

Pasākuma noslēgumā, kā jau tas pienākas, skolēni cienājās ar svētku kliņģeri un karstu tēju. Paldies skolotājām par atsaucību un skolēniem par izrādīto interesi!

Novada latviešu valodas un literatūras skolotāju vārdā- E. Užule.

printēt
1-o-vacietis.jpg o-vaciesa-pasakums-022.jpg o-vaciesa-pasakums-023.jpg o-vaciesa-pasakums-024.jpg 4-o-vacietis.jpg 8-o-vacietis.jpg o-vaciesa-pasakums-027.jpg o-vaciesa-pasakums-037.jpg o-vaciesa-pasakums-041.jpg o-vaciesa-pasakums-042.jpg o-vaciesa-pasakums-048.jpg o-vaciesa-pasakums-054.jpg o-vaciesa-pasakums-055.jpg o-vaciesa-pasakums-056.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top