Pērses pamatskolas koncerts „Ko Tu proti!”

10.04.2014 kur : Pērses sākumskola

img_7268.jpg2014.gada 10.aprīlī Pērses pamatskolā notika koncerts „Ko Tu proti!”. Šis bija īpašs un gaidīts pasākums šajā mācību gadā izveidotajam skolas 1.-4.klašu tautisko deju kolektīvam, kuri uzstājās jaunajos deju tērpos. Dalībnieki ar lepnumu un gandarījumu dejoja jaunajos tērpos, kas kolektīvam piešķira individualitāti un saskaņu. Šis kolektīvs cītīgi gatavojas XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku Kokneses un Pļaviņu novada deju kolektīvu skatei 15. aprīlī, kas notiks Kokneses kultūras namā, tāpēc šis koncerts viņiem bija kā ģenerālmēģinājums pirms skates.

Trīs skanīgas dziesmas varēja klausīties skolas ansambļa izpildījumā. Vēl savu dziedātprasmi demonstrēja Amanda Zābaka, Tatjana Petrovska, Viktorija Lenora Kraukle, Zanda Riekstiņa, Līga Riekstiņa, Roberts Petrovskis. Dzejoli par Latviju noskaitīja Megija Milne. Interesanta , atraktīva bija Alvja Reinfelda un Ričarda Reismaņa uzstāšanās, jo viņi bītoja.

Pērses pamatskolas vairāki izglītojamie apmeklē Kokneses mūzikas skolu, tāpēc pasākumā varēja novērtēt viņu sniegumu: koncertu atklāja Anna Ziediņa un Agneses Skrīvere ar flautas spēli, pēc tam Monta Bergmane spēlēja vijoli, Viktorija Lenora Kraukle –saksofonu, Agita Skrīvere - akardionu.

Priecēja skatītāju atsaucība, jo uz koncertu bija sanākuši ne vien izglītojamo vecāki, bet gan arī Iršu pagasta iedzīvotāji, kuru bērni nemācās Pērses pamatskolā.

Koncerts radīja daudz pozitīvu emociju:

• dzīvesprieku un sirds siltumu skatītājiem,

• dāvināšanas prieku dalībniekiem,

• gandarījumu par paveikto pedagogiem.

Koncerts deva apliecinājumu tam, ka Iršu pagastā aug talantīga jaunā paaudze. Paldies izglītojamo vecākiem par atbalstu un sapratni, deju skolotajai Intai Balodei par ieguldīto darbu, sagatavojot dejotājus deju skatei, skolotājai Sandrai Paļčevskai par muzikālo baudījumu dziedātāju izpildījumā, skolotājai Līgai Riekstiņai par zāles noformējumu, Kokneses mūzikas skolas pedagogiem par ieguldījumu izglītojamo vispusīgai attīstībai.

Pērses pamatskolas direktore Gaļina Kraukle

printēt
img_7215.jpg img_7225_1.jpg img_7227.jpg img_7232.jpg img_7237.jpg img_7222.jpg img_7241.jpg img_7243.jpg img_7245.jpg img_7247.jpg img_7248.jpg img_7260.jpg img_7262.jpg img_7268.jpg img_7276.jpg img_7282.jpg img_7285.jpg img_7288.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top