Vienmēr atvērti jaunām idejām

11.06.2014 kur : Kokneses pamatskola - attīstības centrs

metodiska-sanaksme-1106-101.jpg11. jūnijā Kokneses internātpamatskolas – attīstības centra pedagogi, lai dalītos pieredzē, pulcējās metodiskajā sanāksmē – radošo darbu skatē par tēmu „Mežs”, kurā iepazīstināja ar savām veidotajām didaktiskajām spēlēm, interaktīvajiem mācību materiāliem, dažādām darba formām mācību stundās un alternatīvām audzināšanas nodarbībām.


Pedagogi prezentēja savus radošos darbus, dalījās pieredzē un noslēgumā, kopīgā balsojumā, izvēlējās labāko ideju autorus, kuri saņēma veicināšanas balvas. Par labāko atzina skolotājas I. Atrastes veidoto spēli „Mežs”, kura palīdzēs bērniem nostiprināt zināšanas par meža iemītniekiem un to raksturīgākajām pazīmēm. Otro vietu saņēma skolotājas L. Kraukles interaktīvais mācību materiāls teksta uzdevumu risināšanai „Meža stāsti”. Metodiķes A. Lasmanes nodarbība „Mežs”, kura palīdzēs bērniem iepazīt mežu un tā daudzveidību, ieguva trešo vietu. Atzinību guva arī skolotājas M. Urgas interaktīvie mācību materiāli, kurus iespējams izmantot, nostiprinot zināšanas par Latvijas dabas bagātību – mežu.

Ikdienā, strādājot ar bērniem, pedagogi meklē dažādas idejas, lai nodrošinātu mūsdienīgu, inovatīvu mācīšanas un mācīšanās procesu. Metodiskā sanāksme – radošo darbu skate sagādāja pozitīvas emocijas un sniedza iespēju smelties interesantas, radošas idejas turpmākajam darbam. Paldies visiem pedagogiem par radošumu un piedalīšanos!

Kokneses internātpamatskolas – attīstības centra

metodiskais dienests

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top