Skolēnu radošās idejas Ziemassvētku rotājumu konkursā

25.11.2014 kur : Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskola

sam_5326.jpgLai aktivizētu skolēnu radošo darbību, padziļinātu interesi par mājturību, 25. novembrī I.Gaiša Kokneses vidusskolā notika Ziemassvētku rotājumu konkurss. Konkursu organizēja I.Gaiša Kokneses vidusskolas skolotāji Agita Mežiela un Aigars Skopāns. Konkursā piedalījās I.Gaiša Kokneses vidusskolas, Pļaviņu novada ģimnāzijas un Vecbebru Profesionālās un vispārizglītojošās internātvidusskolas komandas. Komandas sastāvā savas radošā darba prasmes rādīja trīs meitenes un trīs zēni, kopā 16 dalībnieki no 6.-8.klasei.

Skolēni uz konkursu ieradās ar sagatavotiem mājasdarbiem, ar kuriem var rotāt logus un eglīti Ziemassvētku laikā. Uz vietas konkursa laikā skolēni veidoja rotājumus, ar kuriem kopīgi izdekorēja Ziemassvētku eglīti. Divu stundu laikā no koka zēni izveidoja gan eņģeļus, gan ziemeļbriedi ar kamanām. Savukārt meitenes no pērlītēm, lentītēm, cukura, papīra, sausajiem materiāliem radīja zvaniņus, eglītes, eņģeļus un dekoratīvās eglīšu bumbas.

Pirmo vietu meitenēm izcīnīja Vineta Cukanova no Pļaviņu novada ģimnāzijas, koknesietei Natālijai Zeicai 2.vieta un Danielai Tīnai Savičai no Pļaviņām 3.vieta.

Zēniem pirmajā vietā ierindojās Rihards Skutelis no Vecbebriem, otrajā vietā Dāvis Derkačs un Mareks Kazakovs no Kokneses un 3.vietā Kristiāns Ornicāns no Kokneses.

Ar šo pasākumu radītas pirmās Ziemassvētku noskaņas un visiem vēlam jauku un mierīgu Ziemassvētku gaidīšanas laiku.

Agita Mežiela,

I.Gaiša Kokneses vidusskolas mājturības skolotāja

printēt
sam_5338.jpg sam_5314.jpg sam_5323.jpg sam_5326.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top