Olimpiskā diena Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolā

23.09.2016 kur : Kokneses sporta centrs

6olpit_1.jpgLatvijas Olimpiskās komitejas (LOK) organizētā “Olimpiskā diena 2016” šogad notika 23. septembrī 531 norises vietās visā Latvijā, kas kopā pulcēja jaunu pasākuma dalībnieku skaita rekordu – 123 353 dalībniekus no 95 Latvijas novadiem un pilsētām. Pasākuma devīze bija “Padod bumbu!” un veltīta volejbolam.

Mūsu Kokneses novads pasākumā piedalās no pirmsākumiem t.i. sesto reizi. Šogad kā katru gadu Kokneses sporta hallē pulcējās novada skolu komandas, kur sportiski un jautri pavadīja stafetes ar dažādiem volejbola elementiem.

Pēc stafetēm notika volejbola turnīrs, kurā sacentās 6.-12.klašu komandas. Kā visās sacensībās bija godalgotās vietas, bet svarīgākais bija piepildījums, jaunie iespaidi un izjūtas skolēniem, skolotājiem, kuri atbildīgi piedalījās visās aktivitātēs no sākuma līdz pasākuma norises beigām. PALDIES Pērses pamatskolas, Kokneses internātpamatskolas – attīstības centra un Bebru pamatskolas komandām, visiem Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolas skolēniem un klašu audzinātājiem, sporta skolotājiem un sporta centra darbiniekiem. PALDIES vecākiem un Kokneses novadam!

Pasākuma organizatore

skolotāja Sandra Māliņa

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top