Kokneses kausa izcīņa volejbolā

19.02.2011 kur : Kokneses sporta centrs

19.februārī Kokneses sporta hallē nu jau 22.reizi notika Kokneses kausa izcīņa volejbolā. Kā ierasts, tā pulcēja lielu sportistu skaitu no visas Latvijas, kam šīs sacensības ir vienas no gaidītākajām visas sezonas garumā. Kopumā 16 komandas šogad cīnījās par Kokneses kausu un speciāli šim pasākumam kaltajām medaļām.

Ļoti saspringtas un līdzvērtīgas cīņas notika kungu konkurencē, kur necerēti visu goda pjedestālu aizņēma Kokneses novada pārstāvētās komandas. Cīņā par 3.vietu līdzvērtīgā trīs setu spēlē pārāki par Rīgas komandu „Aparāts” izrādījās Iršu komanda, kas gadu no gada ir bijuši šo sacensību favorītu vidū. Savukārt finālā tikās Kokneses un Vecbebru pārstāvētās komandas. Lai gan koknesieši līdz šim visās spēlēs bija zaudējuši tikai vienu setu, Vecbebru komanda izrādījās ļoti sīksta komanda, par ko liecina arī rezultāts finālā – 21:17 un 21:19. Kokneses komanda pelnīti kļuva par šo spēļu uzvarētājiem.

Arī dāmām ļoti skatāmas bija finālspēles, kur cīņā par trešo vietu tikās Babītes un Jēkabpils komandas. Vien ar pāris punktu pārsvaru un ar setu attiecību 2:0, pārākas izrādījās pagājušā gada čempiones no Babītes. Lai noteiktu šī gada kausa ieguvējas starp Talsu un Ropažu komandām, bija nepieciešams trešais sets, kur emocionālā galotnē ar 17:15 spēcīgākas izrādījās Ropažu meitenes.

Gribu teikt lielu paldies sportistiem par atsaucību un Kokneses novada domei, kas katru gadu finansiāli atbalsta sacensības!

Kokneses PA „Kokneses Sporta centrs”sporta pasākumu organizators Andris Vītols

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top