Kokneses novada 5. sporta spēles galda tenisā

19.05.2013 kur : Kokneses sporta centrs

Kokneses sporta centrā 19. maijā ar sacensībām galda tenisā noslēdzās aktīvo treniņu laiks. Vasaras sezonā ir iespējamas daudzas un dažādas fizisko treniņu aktivitātes brīvā dabā, tāpēc treniņus galda tenisā atsāksim šī gada rudenī.

Iepriecināja jauniešu aktivitāte un arī spēlēt māka ievērojami uzlabojusies Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolas zēniem, kuri divas reizes nedēļā apmeklēja galda tenisa treniņus.

Jauniešu grupā pirmo vietu izcīnīja un zelta medaļu saņēma Ritvars Kļaviņš. Kaut arī sporta traumas dēļ vairākus treniņus nevarēja apmeklēt Reinis Nungurs, taču šinīs sacensībās ieguva otro vietu, saņemot sudraba medaļu. Trešajā vietā palika Reinis Laduzāns, izcīnot bronzas medaļu.

Par to, ka bez treniņiem meistarība neuzlabojas, pārliecinājās Alvis Voitkunskis, kurš 2013. gada ziemas pārbaudes sacensībās ieguva otro vietu, taču tagad palika ceturtais.

Sievietēm pirmo vietu un zelta medaļu izcīnīja Marija Andžāne, bet otrā bija Anna Lulle, saņemot sudraba medaļu.

Vīriešiem tradicionāli sīvākā cīņa par pirmo un otro vietu bija starp Aivi Ščerbinski un Ernestu Skopānu. Nu jau vairākus gadus, un arī šogad, uzvarēja Aivis Ščerbinskis, saņemot zelta medaļu, atstājot otrajā vietā Ernestu Skopānu ar sudraba medaļu. Patīkamu pārsteigumu sagādāja Raivis Kurnigins, izcīnot trešo vietu un bronzas medaļu.

Novēlu notikumiem bagātu vasaru un lai ar jauniem spēkiem rudenī atsāktu nopietnus treniņus galda tenisā!

Ernests Skopāns,

Galda tenisa vadītājs un galvenais tiesnesis

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top