Koknesieši izcīna uzvaru Jaunatnes čempionāta 1.posmā

12.01.2014 kur : Kokneses sporta centrs

vol-2014.jpg12. janvārī Kokneses sporta centra hallē norisinājās Latvijas Jaunatnes čempionāta 1.posma sacensības volejbolā D1 (dz. 2001 un jaunāki) grupā zēniem, kur uzvaru piecu komandu konkurencē izcīnīja laukuma saimnieki - Kokneses volejbolisti.

Koknesieši, kas sacensībās pārstāv Aizkraukles novada sporta skolu, ar 4:0 pārspēja Viļakas Sporta skolas komandu, ar 3:1 tika pārspēti pretinieki no Cēsīm un Daugavpils, bet pret Jēkabpils komandu tika fiksēts neizšķirts – 2:2. Tas kopā Koknesei deva 28 punktus, kas bija labākais rādītājs no visām komandām un pelnīta 1.vieta. Otro vietu ieguva Daugavpils jaunie volejbolisti ar 27 punktiem, bet trešajā vietā palika Jēkabpils komanda (24 punkti). Cēsīm 4.vieta ar 23 punktiem, 5.vieta Viļakas komandai – 18 punkti.

Kokneses komandas sastāvā spēlēja Matīss Petjukēvičs, Kristers Dardzāns, Aldis Sproģis, Dāvis Derkačs, Raivis Pālēns, Jurģis Rēķis, Raivis Viļums, Edgars Kalnozols, Helmuts Sokolovs un Matīss Šumskis. Komandas treneris – Ivars Māliņš.

Dāvis Kalniņš,

Kokneses Sporta centra direktors

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top