Aizvadīts Kokneses novada basketbola turnīrs

02.02.2014 kur : Kokneses sporta centrs

dsc_0258.jpg2.februārī Kokneses sporta centra sporta hallē norisinājās basketbola turnīrs, kur piedalījās 5 komandas no Kokneses novada. Visas komandas izspēlēja apļa turnīru jeb katra komanda spēlēja ar katru vienu spēli. Pavisam tika aizvadītas 10 spēles, katra spēle ilga 2 x 10 minūtes tīrā spēles laika. Pavisam komandu sastāvos uz laukuma izgāja 33 basketbolisti.

Par veiksmīgāko komandu šoreiz kļuva „Eļļa”, kas uzvarēja visās četrās spēlēs un izcīnīja pirmo vietu turnīrā. „Eļļa” visās spēlēs uzvarēja ar vismaz 30 punktu pārsvaru. Otro vietu izcīnīja komanda „Raivja Dream Team”, kam trīs uzvaras četrās spēlēs. Trešo vietu ieguva „Sārtais Džihads”, kas spēja uzvarēt divas spēles no četrām. Ceturtā un piektā vieta attiecīgi komandām „Latiņš” un „Jēlas Olas”. Ja pirmo trīs vietu ieguvēju sastāvos spēlēja basketbolisti ar pieredzi, tad pēdējo divu vietu komandu sastāvos pārsvarā bija I.Gaiša Kokneses vidusskolas audzēkņi, kas demonstrēja lielisku cīņassparu pat pret ļoti pieredzējušiem basketbola spēlētājiem.

Rezultatīvākais turnīra spēlētājs ar vidēji spēlē gūtiem 36,8 punktiem bija Didzis Bērziņš, kas šoreiz pārstāvēja komandu „Eļļa”, bet ikdienā spēlē LBL 2.divīzijā „Līvāni” komandas sastāvā.

Otrajā un trešajā vietā divi citi „Eļļas” pārstāvji – Mārtiņš Gražulis (15,8 punkti) un Andrejs Pavļenkovs (11,8 punkti).

Paldies tiesnešiem, sekretāriem un fotogrāfei par lielo palīdzību, kā arī dalībniekiem par lielo atsaucību turnīra veiksmīgai norisei. Tiksimies nākamajos sporta centra organizētajos pasākumos!

Dāvis Kalniņš, Kokneses Sporta centra direktors

Foto: Irēna Žabinska

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top