Telpu futbola turnīrā uzvar „TENTE” no Rīgas

15.03.2014 kur : Kokneses sporta centrs

ldghgs.jpg5.martā Kokneses sporta centrā norisinājās Kokneses novada turnīrs telpu futbolā. Pavisam turnīrā dalību pieteica 10 komandas no Kokneses, Aizkraukles, Rīgas, Skrīveriem un Lielvārdes.

Vispirms komandas aizvadīja grupu turnīru, kur tika noskaidrotas 8 labākās komandas, kas iekļuva ceturtdaļfināla spēlēs. Pusfinālam kvalificējās „Tente” no Rīgas, „EA7” no Kokneses, „Step Trans” no Aizkraukles un komanda „Skrīveri”. Pirmajā pusfinālā „Tente” pēcspēles soda sitienu sērijā ar 1:0 uzvarēja „Skrīverus”, bet otrā pusfinālā „EA7” ar 2:0 pieveica „Step Trans”. Finālā spraigā spēlē vēl minūti līdz spēles beigām rezultāts bija 1:1, bet tad 2:1 panāca „Tentes” uzbrucējs Aleksandrs Škoļņikovs ar superprecīzu un spēcīgu sitienu. „EA7” riskēja un ielaida vēl divus vārtus – galarezultāts 4:1 „Tentes” labā. Spēlē par trešo vietu „Skrīveri” pārliecinoši ar 4:0 apspēlēja „Step Trans”.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Aleksandrs Škoļņikovs ar 11 gūtiem vārtiem, pa 5 vārtiem Anrijam Hodžajevam, Ilmāram Kalniņam un Ritvaram Kalniņam. Jāpiezīmē, ka Aleksandrs Škoļņikovs savulaik (2011.gadā) ir spēlējis Latvijas telpu futbola izlasē.

Turnīra organizatori izsaka lielu pateicību dalībniekiem par lielo atsaucību. Vēlos atzīmēt, ka Koknesi šajā turnīrā pārstāvēja 6 komandas. Kopā visu komandu sastāvos laukumā izgāja 68 spēlētāji.

Nākamās sacensības Kokneses sporta centrā notiks 22.martā, kad risināsies zolītes turnīrs, bet 29.martā Kokneses novada Ģimeņu sporta diena.

Dāvis Kalniņš,

Kokneses Sporta centra direktors

Foto no Kokneses sporta centra arhīva

printēt
a-grupa-basketbols.jpg b-grupa-basketbols.jpg play-off-basketbols.jpg esg.jpg ldghgs.jpg kjhd.jpg asd.jpg rezultativakie.jpg wfsf.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top