Izcīnīts pirmais Kokneses zolmeistara tituls

22.03.2014 kur : Kokneses sporta centrs

dsc_0244_1.jpg22.martā Kokneses sporta centrā tika aizvadīts zolītes turnīrs "Kokneses zolmeistars", kur piedalījās 11 spēlētāji. Turnīra formāts paredzēja, ka visi dalībnieki aizvadīs 7.kārtas pa 24 partijām vai 45 minūtēm. Turnīrs sākās 10:30 un ilga līdz pat 17:00, kad tika noskaidrotas galīgās vietas.

Jau no turnīra sākuma iezīmējās līderi, kas savu pārsvaru noturēja līdz pat turnīra beigām. Gatis Grunšteins un Kaspars Poišs nevienā kārtā neieņēma zemāku vietu par otro un tādejādi cīnījās par pirmo vietu. Pārējie nedaudz iepalika un tādejādi cīnījās par zemākām vietām. Pirms pēdējās kārtas jau bija skaidrs, ka titulu izcīnīs vai nu Gatis vai Kaspars. Gatim bija 31 punkts, Kasparam 28, bet uz to brīdi trešās vietas īpašniekam Voldemāram Tropikam 20 punkti. Tālākās vietās situācija bija ļoti saistoša, jo vēl diviem spēlētājiem bija 19 punkti,trijiem pa 18 un vienam 16, tā kā uz trešo vietu bija pavisam 7 pretendenti. Veiksmīgākais pēdējā kārtā izrādījās Dāvis Kalniņš, kas uzvarēja pie otrā galda un kopvērtējumā apsteidza Voldemāru, kam pēdējā kārtā 2 punkti pie pirmā galda (kā jau ierasts lielos punktus savā starpā kārtējo reizi dalīja Gatis ar Kasparu).

Pēc visu rezultātu apkopošanas bija skaidrs, ka 1.vietu ieguva Gatis Grunšteins, otro Kaspars Poišs, trešo Dāvis Kalniņš, ceturto Voldemārs Tropiks. Turnīra organizētāji saka lielu paldies arī sadarbības partneriem - galda spēļu veikalam "Gabo" un krodziņam "Rūdolfs".

Kokneses sporta centrs

printēt
dsc_0248.jpg dsc_0244_1.jpg dsc_0251.jpg tabula-zolmeistars.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top