FK "Koknese" izcīna bronzas medaļas

22.03.2014 kur : Kokneses sporta centrs

fk-koknese-3v.jpgSestdien, 22.martā, Kokneses sporta centra hallē norisinājās Latvijas florbola 2.līgas spēle par trešo vietu, kur spēkiem mērojās mājnieki FK "Koknese" un komanda "Pēdu nav".

Spēle iesākās ar diviem precīziem Riharda Kraukļa metieniem, bet neilgi pirms pirmā perioda beigām Oskars Betaks vienus vārtus atguva, komandām ejot pārtraukumā rezultāts bija 2:1 par labu Koknesei. Otrajā periodā izpaudās koknesiešu pārākums, kad tika gūti 3 bezatbildes vārti. Ar precīziem metieniem izcēlās Nauris Korklišs, Gatis Egle un Raivis Kurnigins. Arī trešo periodu pārliecinoši iesāka koknesieši, kad pēc Kaspara Židova, Mārtiņa Briškas un Kristapa Brieža metieniem tika panākts jau graujošs rezultāts - 8:1. Līdz spēles beigām gan "Pēdu nav" florbolisti divus vārtus atguva, uzstādot gala rezultātu 8:3. Līdz ar to sveicam FK "Koknese" komandu ar bronzas medaļām Latvijas florbola 2.līgas čempionātā !

Atgādināsim, ka regulārajā turnīrā FK "Koknese" izcīnīja pārliecinošu uzvaru Latgales zonas kopvērtējumā, ceturtdaļfinālā pārspēja FK "Valka", pusfinālā piekāpās FK "Irlava", kas noveda pie cīņas par bronzas medaļām ar "Pēdu nav".

Vairāk informācijas par spēļu rezultātiem un komandu sastāviem var atrast mājaslapā floorball.lv

Kokneses sporta centrs

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top