Koknesieši aizvada draudzības spēles pret BK Jēkabpils

17.04.2014 kur : Kokneses sporta centrs

17.aprīlī Kokneses sporta centra hallē notika draudzības spēles basketbolā starp I.Gaiša Kokneses vidusskolas audzēkņiem un BK Jēkabpils jauniešu komandām, kur tika fiksēts arī viens neizšķirts

Vispirms cīņā devās 1997. un 1998.gadā dzimušie jaunieši. Spēle iesākās līdzīgi un rezultāts līdz pat pirmā puslaika beigām abām komandām auga līdzīgi. Otrā puslaika sākumā viesi no Jēkabpils spēlēja krietni jaudīgāk nekā spēles sākumā un ieguva drošāku pārsvaru, pakāpeniski to palielinot līdz 20 punktu pārsvaram. Spēles gala rezultāts 58:38 par labu Jēkabpilij. Koknesiešu komandas sastāvā 10 punktus guva Ilmārs Kalniņš, bet pa 9 pievienoja Niklāvs Vingris un Edijs Lutinskis.

Pēc tam laukumā devās 1999. un 2000.gadā dzimušie zēni, kuru spēle bija ļoti saistoša līdz pat spēles beigām. Visa spēle aizritēja punkts punktā un beigās tika fiksēts neizšķirts rezultāts 30:30. Koknesiešu labā šajā spēlē 12 punkti Andrejam Grustānam, 5 punkti Armandam Korekovam, bet pa 4 punktiem guva Otto Asmuss un Ingars Kļaviņš.

Jāatzīmē, ka jēkabpilieši ikdienā startē Latvijas Jaunatnes basketbola līgā, bet koknesieši savas basketbola prasmes pilnveido vien sporta stundās pie sporta skolotājiem un vieglatlētikas treniņos pie Igora Lulles. Pavisam abās Kokneses komandās laukumā izgāja 18 spēlētāji.

Paldies BK Jēkabpils pārstāvjiem un īpaši Jurim Bobrovam par atsaucību draudzības spēļu veiksmīgai norisei!

Dāvis Kalniņš, Kokneses sporta centrs

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top