Aizvadīti Kokneses novada sporta svētki

27.06.2014 kur : Kokneses sporta centrs

img_2711.jpg21.jūnijā Kokneses stadionā notika Kokneses novada sporta svētki, kuros bija aicināti piedalīties Kokneses novada iedzīvotāji un ciemiņi no citiem novadiem. Pavisam norisinājās sacensības 9 sporta veidos un disciplīnās visas dienas garumā.

Visvairāk dalībnieku piedalījās sporta veikala „Fans” atbalstītajā pludmales volejbola turnīrā, kur piedalījās 15 vīriešu un 5 sieviešu komandas. Sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Māra un Mairita Tomaševskas no Vecbebriem. Otrās Agne Matušonoka un Līva Zvaigzne, bet trešās Līna Rudzone un Sintija Stivriņa. Savukārt vīriešu konkurencē vislabākā izrādījās komanda „Pašauj vaļā”, kuras sastāvā spēlēja Rihards Krauklis un Kaspars Arzovs. Otrajā vietā koknesieši Krists Kučinskis un Edijs Lutinskis, bet trešie Niklāvs Vingris un Kristiāns Butins. Visi godalgoto vietu ieguvēji tika apbalvoti ar speciālbalvām no sporta veikala „Fans”, kā arī ar sporta spēļu medaļām un diplomiem.

SIA „Hanza Elektro” atbalstītajā futbola turnīrā piedalījās 6 komandas, kas aizvadīja viena apļa turnīru. Pirmo vietu ieguva komanda „Poila”, kas uzvarēja 4 no piecām spēlēm un ieguva 12 punktus. Otrajā vietā „Skrīveri”, kam divi neizšķirti un 11 punkti, bet trešie palika „Eļļa”, kas piekāpās „Poilai” un spēlēja neizšķirti ar „Skrīveriem”, kopā iegūstot 10 punktus. Pirmo trīs vietu ieguvēji tika apbalvoti ar SIA „Hanza Elektro” sarūpētajiem kausiem un sporta spēļu medaļām.

Kā pēdējais, no komandu sporta spēlēm, norisinājās strītbola turnīrs, kur piedalījās 7 komandas. Par cik šis turnīrs vienlaicīgi bija arī strītbola sacensību seriāla 4.posms, tad cīņas bija ļoti spraigas un interesantas. Pirmo vietu ieguva komanda „Super Mario”, kas finālā ar 11:6 pārspēja „Sirseņus”. Trešie pirmo reizi šajā sezonā „Vietējie špīleri”, kas spēja apsteigt „Beisi”.

Bez komandu sporta spēlēm, notika sacensības arī 6 individuālajās disciplīnās. Šautriņu mešanā kopā startēja vairāk kā 60 dalībnieku, bet savās grupās pirmās vietas ieguva Kristers Dardzāns, Juris Tomaševskis un Dita Martinsone. Ūdens balonu mešanā piedalījās 15 pāri, bet savās grupās labākie bija Ilmārs Kalniņš un Didzis Bērziņš, Eva un Juris Tomaševski, kā arī Beāte Barone un Agra Bērziņa. Krodziņa „Rūdolfs” atbalstītajā pievilkšanās disciplīnā pirmo vietu ieguva Oskars Briedis, kas spēja pievilkties 29 reizes. Otrais Matīss Pastars, kam 26 reizes, bet trešais Kristaps Ādamsons ar 18 reizēm. Visi trīs spēcīgākie ieguva dāvanu kartes no krodziņa „Rūdolfs”, kā arī sporta svētku balvas un diplomus.

Riņķa griešanā dāmām labākā šoreiz Dita Martinsone, otrā Annija Derkača, bet trešā Baiba Tālmane. Smagumu velšanā (traktora riepas velšanā) striprajiem vīriem uzvarēja Andrejs Pavļenkovs, kas par 4 sekundēm apsteidza Mārtiņu Broku un par 11 Didzi Bērziņu. Visi trīs ieguva sporta spēļu balvas un veikala „GABO” speciālbalvu. Bet SIA „RRKP būves” lēkšanas vingrinājumā savās grupās uzvarēja Dāvis Derkačs, Ilmārs Kalniņš un Agra Bērziņa. Visu pirmo vietu ieguvēji tika apbalvoti ar „RRKP būves” sarūpētajiem speciālkausiem.

Kokneses sporta centrs saka lielu paldies svētku dalībniekiem par lielo atsaucību un piedalīšanos sacensībās visas dienas garumā, kā arī ļoti lielu paldies svētku atbalstītājiem – sporta veikalam „Fans”, SIA „Hanza Elektro”, SIA „RRKP būve”, krodziņam „Rūdolfs”, spēļu veikalam „GABO” un Kokneses novada domei par sarūpētajām balvām un SIA „Bormaņi” par smago riepu priekš stiprajiem vīriem. Tāpat liels paldies tiesnešiem – Ivaram Māliņam, Leldei Māliņai, Ingunai Kalniņai, Lailai Kalniņai, Ditai Martinsonei, Annijai Derkačai, Mārtiņam Brokam, Kārlim Beikertam un Andrejam Pavļenkovam.

Nākamais pasākums sporta centrā jau šo piektdien, kad tiks aizvadīts strītbola sacensību seriāla 5.posms, bet 19.jūlijā notiks Kokneses novada atklātā čempionāta pludmales volejbolā otrā kārta.

Dāvis Kalniņš, Kokneses sporta centrs

printēt
img_1860_1.jpg img_1863_1.jpg img_1868.jpg img_1862.jpg img_1857_1.jpg img_1864_1.jpg img_1870.jpg img_1873.jpg img_1879.jpg img_1887_1.jpg img_1888_1.jpg img_1889_1.jpg img_1895.jpg img_1896_1.jpg img_1897_1.jpg img_1900_1.jpg img_1904_1.jpg img_1912_1.jpg img_1916.jpg img_1924_1.jpg img_1933_1.jpg img_1951.jpg img_1953.jpg img_1955.jpg
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top