„Ielu sacensības 2015” sākas ar Blaumaņa ielas uzvaru futbola turnīrā

06.09.2014 kur : Kokneses sporta centrs

20140906-futbols.jpg6.septembrī Kokneses stadionā notika futbola turnīrs Kokneses novada „Ielu sacensību 2015” ietvaros, kas aizsāka 17 sacensību maratonu līdz pat 2015.gada maija vidum. Futbola turnīram savu dalību pieteica 5 komandas – Blaumaņa iela, Bilstiņi, Parka iela un divas Indrānu ielas komandas. Turnīrs tika uzsākts ar spēli starp Blaumaņa un Indrānu ielas otro komandu. Spēle bija ļoti aizraujoša un dinamiska, bet rezultāts nemainījās no pirmās līdz pēdējai minūtei, tāpēc neizšķirts – 0:0. Otrajā spēlē atkal neizšķirts, kad Bilstiņi spēlēja neizšķirti ar Indrānu ielas pirmo komandu – šoreiz gan komandas apmainījās vārtu guvumiem, kad precīzs bija Dāvis Kalniņš Bilstiņiem un Edgars Groza Indrānu ielai. Trešajā spēlē beidzot tika izcīnīta arī pirmā uzvara, kad Indrānu 2 ar 4:1 pārspēja Parka ielu. Andrim Rēķim šajā spēlē hat-trick.

Ceturtajā spēlē atkal fiksēts bezvārtu neizšķirts, kur ne Bilstiņi, ne Blaumaņa iela nespēja gūt vārtus, bet piektajā spēlē Indrānu iela ar 2:0 pārspēja Parka ielu. Jāteic, ka šajā spēlē traumu guva viens no Indrānu ielas līderiem Edgars Groza, kurš laukumā vairs neatgriezās. Nākamajās spēlēs noskaidrojās, ka par pirmo vietu neklātienes cīņā cīnīsies Bilstiņi un Blaumaņa iela, jo Bilstiņi, pateicoties Ilmāra Kalniņa sitienam pārspēja Indrānu 2, bet Blaumaņa iela, pateicoties Egīla „Badija” Baltcera diviem goliem pārspēja Indrānu ielu ar 4:1.

Līdz ar to Bilstiņiem un Blaumaņa ielai bija pa 5 punktiem un spēle rezervē pret pastarīšiem Parka ielu. Pirmie cīņā devās Bilstiņi, kas spēja uzstādīt rezultātu 14:0, kas viņiem deva vārtu attiecību +15. Lai panāktu neizšķirtu cīņā par 1.vietu, Blaumaņa ielai bija jāuzvar Parka iela ar vismaz 12 vārtiem, bet viņi iespēja vairāk – 20 vārti un 1.vieta. Indrānu ielas duelī par trešo vietu Indrānu 2 pārspēja Indrānu ielu ar 2:0 un ieguva trešo vietu.

Par turnīra labāko spēlētāju tika atzīts Indrānu 2 vārtsargs Klāvs Reinsons, kas kapitulēja tikai reizi (tāds pats rezultāts arī Blaumaņa ielas vārtsargam Niklāvam Vingrim un Bilstiņu vārtsargam Aigaram Kalniņam). Pavisam turnīrā visu komandu sastāvos laukumā izgāja 38 futbolisti un futbolistes (Bilstiņu sastāvā bija pat divas dāmas).

Līdz ar to „Ielu sacensību 2015” kopvērtējumā 10 punktus ieguva Blaumaņa iela, 8 punkti Bilstiņiem, 6 punkti Indrānu ielai, bet Parka ielai – 5 punkti.

Nākamās sacensības notiks oktobrī, kad notiks zolītes un florbola turnīri, bet to precīzi datumi tiks paziņoti šīs nedēļas laikā.

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top