Būs jautri! 18.01. Pasaules sniega dienas pasākums Kokneses Sporta centrā

18.01.2015 kur : Kokneses sporta centrs

snowd.jpg18.janvārī pie Kokneses sporta centra norisināsies Pasaules sniega dienas sportiskais pasākums, kurā aicināts piedalīties ikviens ziemas aktīvas atpūtas cienītājs. Sniega dienas sacensību daļa sāksies 11:00, bet dalībnieki aicināti ierasties jau ātrāk, lai iepazītos ar uzdevumiem un reģistrētos startiem. Dalībnieki arī aicināti ņemt līdzi ragavas, slēpes un citu ziemas inventāru, lai varētu labāk iesaistīties sportiskajās aktivitātēs.

Galvenā Pasaules sniega dienas aktivitāte būs BIATLONS, gan klasiskā veidolā, gan pielāgotā veidolā. Tāpēc sīkāk apstāstīsim par katru no biatlona veidiem, kuros norisināsies sacensības.

• ĪSTAIS BIATLONS

Sacensības būs gandrīz kā īstajā biatlonā, ar šaušanu un soda apļiem. Trase būs salīdzinoši īsa, līdz ar to biatlona sacensības būs īsts sprints. Trase sastāvēs no 3 apļiem un 2 šaušanām, kā arī soda apļiem. Dalībnieki startēs pēc masu starta principa. Ja būs daudz dalībnieku, tad notiks arī finālsacensības. Piedalīties var jebkurš startēt gribētājs.

• ALTERNATĪVAIS BIATLONS KOMANDĀS (PA 2) AR RAGAVĀM

Tiem, kas neslēpo vai kuriem nav slēpju, šis būs īstais biatlons. Trase būs vēl īsākā nekā „Īstajā biatlonā”, slēpošanas vietā būs jāvelk partneris ragavās. Trase sastāvēs no 3 apļiem un 2 šaušanām, kā arī soda apļiem. Dalībnieki startēs pēc masu starta principa. Ja būs daudz dalībnieku, tad notiks arī finālsacensības. Piedalīties var jebkurš startēt gribētājs, bet jāņem līdzi savas ragavas (vienas uz komandu).

• ALTERNATĪVAIS BIATLONS AR SKRIEŠANU

Tiem, kas neslēpo un nevēlas startēt kopā ar partneri, tiek piedāvāts pievarēt biatlona trasi skrienot. Trase būs tikpat īsa, kā biatlonā ar ragavām, slēpošanas vietā būs jāskrien. Trase sastāvēs no 3 apļiem un 2 šaušanām, kā arī soda apļiem. Dalībnieki startēs pēc masu starta principa. Ja būs daudz dalībnieku, tad notiks arī finālsacensības. Piedalīties var jebkurš startēt gribētājs.

Tiem, kam būs par maz ar biatlonu, būs iespēja piedalīties ZIEMAS PĀRBAUDĪJUMĀ. Tā būs savirknētu uzdevumu stafete, kas domāta komandām (komandā 4 dalībnieki). Šajā pārbaudījumā aicināts piedalīties ikviens, bet komandai jāņem līdzi savas ragavas.

Tie, kam pārāk aktīvas atpūtas disciplīnas neiet pie sirds, varēs piedalīties SNIEGA MĀKSLAS uzdevumā, kur notiks dažādu mākslas darbu veidošana no sniega, kur labākos apbalvos īpaša žūrija.

SACENSĪBU PROGRAMMĀ IESPĒJAMI PAPILDINĀJUMI !

Tiksimies 18.janvārī, pie Kokneses sporta centra. Saģērbieties silti un noteikti atnāciet, nenožēlosiet!

Neskaidrību gadījumā interesēties pa tālr. 29360940 vai rakstīt sportacentrs@koknese.lv

Kokneses sporta centrs

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top