I.Gaiša Kokneses vidusskolas zēnu komanda izcīna otro vietu vieglatlētikas sacensībās

22.05.2015 kur : Kokneses sporta centrs

22.maijā Kokneses stadionā tika rīkotas Latvijas skolu sporta federācijas sacensības vieglatlētikā zēniem un meitenēm četrcīņas sacensībās komandām, kur piedalījās komandas no visas Latvijas. I.Gaiša Kokneses vidusskolas zēnu komanda izcīnīja otro vietu desmit komandu konkurencē, bet meiteņu komandu no trešās vietas sķīra tikai 12 punkti, un gala rezultātā 4.vieta deviņu komandu konkurencē. Sacensības organizēja Latvijas skolu sporta federācija, ar lielu atbalstu no Kokneses sporta centra un Aizkraukles sporta skolas.

Šajās sacensībās piedalījās 2001. un 2002.gadā dzimušie zēni un meitenes. Katras komandas sastāvā startēja pa sešiem dalībniekiem, kur katram komandas dalībniekam bija jāveic visas četras disciplīnas – 60 m sprints, tāllēkšana, bumbiņas mešana un 800 m skrējiens zēniem un 500 m skrējiens meitenēm.

Zēnu konkurencē otro vietu izcīnīja Kokneses jaunie sportisti, kas zaudēja vien Liepājas 8.vidusskolai. Kokneses komandas sastāvā labākais bija Matīss Petjukevičš, kurš izcīnīja 275 punktus un individuāli bija trešais labākais sacensību dalībnieks. Vēl Kokneses komandā startēja Aldis Sproģis, Kristers Dardzāns, Matīss Šumskis, Mareks Koļesņikovs un Dāvis Derkačs.

Meiteņu komanda ieguva 4.vietu, paliekot tūlīt aiz goda pjedestāla. Labākā mūsu komandā bija Megija Čakste, kas individuāli bija ceturtā labākā sacensību dalībniece. Vēl mūsu komandā startēja Natālija Zeica, Elīza Matušonoka, Juta Bērziņa, Linda Lielauza un Kitija Griškāne Zēnu komandas dalībnieki sacensībām gatavojās sporta stundās pie saviem sporta skolotājiem un volejbola treniņos pie trenera Ivara Māliņa, bet meiteņu komanda gatavojās trenera Viktora Ņuhtiļina vadībā. Abas komandas sacensībās pieskatīja un ar vērtīgu padomu palīdzēja Viktors Ņuhtiļins.

Dāvis Kalniņš, KSC

printēt
  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • Aizkraukles novads

<>
back to top